Aflastningsfamilie til dreng på 7 år

Er I godkendt som aflastningsfamilie, og kan I skabe trygge rammer om en dreng på 7 år?

De, der kender ham, beskriver drengen som en meget udadvendt, fantasifuld og glad dreng med god humor. Han elsker at bygge LEGO, lege rollelege og læse bøger. Han kan også godt lide at være med til at lave mad. Han er glad for at bygge ting, fx et lille hus med søm og hammer. Han elsker at komme ud på oplevelser ude af huset, lege i naturen og på legepladser.

Drengen er ikke alderssvarende udviklet. Han er forsinket i forhold til sproglig udvikling og kan have svært ved forventet kontakt til andre mennesker. Drengen kan blive udadreagerende, hvis der stilles krav til ham, som han ikke kan indfri, eller hvis han befinder sig i uvante omgivelser med for mange mennesker. Han har brug for forudsigelighed og tæt guidning i forhold til dagligdagens gøremål. Jeres hjem kan derfor være det rigtige for drengen, hvis I kan rumme hans udfordringer, skabe tryghed og en struktureret hverdag.

Omfanget er én weekend om måneden.

Om jer 

  • I er godkendt som aflastningsfamilie.
  • I kan skabe en forudsigelig og struktureret hverdag for drengen. 
  • I har gerne kendskab til autisme – eller er interesseret i at lære om det.
  • I må ikke have jævnaldrende eller mindre børn i familien, men gerne større børn.
  • I bor på Sjælland eller Lolland-Falster.

I står ikke alene med opgaven, for vi giver jer pædagogisk supervision fra en fast tilknyttet familieplejekonsulent. Samtidig får I mulighed for at deltage i vores brede udvalg af kurser med fokus på aktuelle emner – se kursusplan på vores hjemmeside.

Honorar: 8 x vederlag 

Mere information
Du kan få flere oplysninger til og med den 3. april 2020 hos familieplejekonsulent Mette Bøgelund på 2611 2213.

Ansøgningsfrist senest onsdag den 8. april 2020.

Send din ansøgning mærket "MB/2020-25" sammen med plejetilladelse og socialrapport til:
familieplejen@kk.dk
Eller til:
Center for Familiepleje
Svendborggade 5, 3. sal
2100 København Ø

Om Center for Familiepleje   
Center for Familie er landets største familieplejeenhed. Vi rekrutterer plejefamilier til Københavns Kommune og står som garant for det gode match mellem barn og familie. Vi har en vidensbaseret tilgang og tilbyder alle vores pleje- og aflastningsfamilier kompetent rådgivning og støtte til at løse de udfordringer, de møder. Vi har et bredt udbud af kurser og temaaftner, og vi medvirker aktivt til at udvikle den moderne plejefamilie, bl.a. gennem vores videnscenter og kursusvirksomhed. Læs om os på: centerforfamiliepleje.kk.dk.