Aflastningsfamilie til dreng på 5 år

Er du/I godkendt som aflastningsfamilie, og kan du/I skabe trygge og forudsigelige rammer om en lille dreng på 5 år hver anden weekend?

De, der kender ham, beskriver ham som en glad, sjov, frisk og charmerende dreng. Han er glad for fysiske aktiviteter og elsker at lege udendørs. Han er god til at være i kontakt med børn og voksne. Han er dog bedst til at lege med ting, der ikke kræver for meget socialt samspil.

Han har behov for voksenstøtte og opsyn i forbindelse med hverdagens gøremål. Han har et begrænset sprog. Han kan reagere med følelsesmæssige udbrud, hvis han bliver frustreret. Jeres hjem kan derfor være det rigtige for drengen, hvis I kan rumme hans udfordringer, skabe tryghed og en struktureret hverdag, gerne i landlige omgivelser.

Omfanget er hver 2. weekend.

Om jer 

  • Som familie består I af to voksne eller en enlig
  • I er godkendt som aflastningsfamilie
  • I skal kunne skabe en forudsigelig og struktureret hverdag for drengen
  • I må ikke have jævnaldrende eller mindre børn i familien, men gerne større børn
  • I bor på Sjælland eller Lolland-Falster

I står ikke alene med opgaven, for vi giver jer pædagogisk supervision fra en fast tilknyttet familieplejekonsulent. Samtidig får I mulighed for at deltage i vores brede udvalg af kurser med fokus på aktuelle emner – se kursusplan på vores hjemmeside: https://centerforfamiliepleje.kk.dk/indhold/efteruddannelse-plejefamilier

Honorar: 6 x vederlag

Yderligere information
Flere oplysninger fås hos familieplejekonsulent Mette Bøgelund på 2611 2213.

Ansøgningsfrist
Mandag den 27. januar 2020.

Ansøgning mærket MB/2020-03 sendes sammen med plejetilladelse og socialrapport til:

familieplejen@kk.dk

eller Center for Familiepleje, Svendborggade 5, 3. sal, 2100 København Ø.

Du kan også søge via nedenstående link

Om Center for Familiepleje 
Center for Familie er landets største familieplejeenhed. Vi rekrutterer plejefamilier til Københavns Kommune og står som garant for det gode match mellem barn og familie. Vi har en vidensbaseret tilgang og tilbyder alle vores pleje- og aflastningsfamilier kompetent rådgivning og støtte til at løse de udfordringer, de møder. Vi har et bredt udbud af kurser og temaaftner, og vi medvirker aktivt til at udvikle den moderne plejefamilie, bl.a. gennem vores videnscenter og kursusvirksomhed. Læs om os på: centerforfamiliepleje.kk.dk.

Jobagent

Du kan oprette en jobagent, så du modtager en mail når Københavns Kommune opslår et job med netop din interesse.
Opret jobagent

Københavns Kommune ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.