Aflastningsfamilie til dreng på 4 år til Center for Familiepleje

Er du/I godkendt som aflastningsfamilie, og kan du skabe trygge og forudsigelige rammer for en dreng på 4 år hver anden weekend? Så er det måske dig, vi søger i Center For Familiepleje.

Dem, han kender, beskriver ham som en glad og aktiv dreng, men også en lidt forsigtig dreng. Han holder af at være aktiv fx på legepladsen, i haven eller lignende. Han er beskrevet som en dreng, der gerne leger med en voksen eller andre børn, men han kan have svært ved at sætte gang i en leg på eget initiativ.

Han profiterer af forudsigelighed, struktur og forberedelse og trives bedst, når han kender dagsformen. Han har svært ved skift og overgange og kan også have svært ved at fastholde fokus – det går dog bedre, når han kender strukturen og er forberedt på aktiviteten. Han kan blive udfordret i det sociale samspil, hvor han gerne vil styre legen med jævnaldrende.

Jeres hjem kan være det rigtige for drengen, hvis I kan tilbyde nærvær, struktur og gode oplevelser.

Omfanget er hver 2. weekend.

Om jer 

  • Som familie består I af to voksne eller en enlig
  • I er godkendt som aflastningsfamilie
  • I skal kunne skabe en forudsigelig og struktureret hverdag for drengen
  • I bor max. en times kørsel fra København
  • Der må gerne være andre børn i familien – gerne ældre

I står ikke alene med opgaven, for vi giver jer pædagogisk supervision fra en fast tilknyttet familieplejekonsulent. Samtidig får I mulighed for at deltage i vores brede udvalg af kurser med fokus på aktuelle emner - se kursusplan på vores hjemmeside: https://centerforfamiliepleje.kk.dk/indhold/efteruddannelse-plejefamilier

Honorar: 6 x vederlag 

Yderligere information
Flere oplysninger fås hos familieplejekonsulent Anette Schmidt på 2452 6440 eller via mail: iq98@kk.dk 

Ansøgningsfrist 
Mandag den 8. juni 2020.

Ansøgning AKS/2020-64 sendes sammen med plejetilladelse og socialrapport til:

familieplejen@kk.dk

eller

Center for Familiepleje 
Svendborggade 5, 3. sal 
2100 København Ø

I/du kan også søge via nedenstående link.

Om Center for Familiepleje   
Center for Familie er landets største familieplejeenhed. Vi rekrutterer plejefamilier til Københavns Kommune og står som garant for det gode match mellem barn og familie. Vi har en vidensbaseret tilgang og tilbyder alle vores pleje- og aflastningsfamilier kompetent rådgivning og støtte til at løse de udfordringer, de møder. Vi har et bredt udbud af kurser og temaaftner, og vi medvirker aktivt til at udvikle den moderne plejefamilie, bl.a. gennem vores videnscenter og kursusvirksomhed.
Læs om os på: centerforfamiliepleje.kk.dk