Aflastningsfamilie til dreng på 4 år

Er I godkendt som aflastningsfamilie, og kan I skabe trygge rammer om en lille dreng på 4 år?

Dem, han kender, beskriver ham som en glad, udadvendt og kærlig dreng, som holder af fysiske aktiviteter, sjov og ballade. Han er især glad for at svømme, cykle og spille fodbold. Han søger meget voksenkontakt og vil gerne give kram. Han har masser af energi og er ikke så interesseret i at sidde stille. Han er glad for at være udenfor og være sammen med dyr. Han har en stor interesse for køretøjer – traktorer, store lastbiler eller motorcykler. Han elsker at iagttage køretøjer og snakke om dem.

Drengen har diagnosen infantil autisme, så kendskab til dette er en fordel.

Han har behov for voksenstøtte og opsyn i forbindelse med alle hverdagens gøremål. Hvis strukturen ikke er tydelig, handler han på egne præmisser. Han har det svært, når der stilles krav til ham, hvor han kan reagere med udadreagerende adfærd, modstand og frustration. Jeres hjem kan derfor være det rigtige for drengen, hvis I kan rumme drengens udfordringer, skabe tryghed og en struktureret hverdag.

Omfanget er en overnatning hver anden weekend.

Om jer

  • I er godkendt som aflastningsfamilie.
  • I skal kunne skabe en forudsigelig og struktureret hverdag for drengen.
  • I har gerne kendskab til autisme – eller er interesseret i at lære om det.
  • I må ikke have jævnaldrende eller mindre børn i familien, men gerne større børn.
  • I bor på Sjælland eller Lolland-Falster.

I står ikke alene med opgaven, for vi giver jer pædagogisk supervision fra en fast tilknyttet familieplejekonsulent. Samtidig får I mulighed for at deltage i vores brede udvalg af kurser med fokus på aktuelle emner – se kursusplan på vores hjemmeside.

Honorar: 7 x vederlag

Mere information
Flere oplysninger fås hos familieplejekonsulent Mette Bøgelund på 2611 2213.

Ansøgningsfrist senest mandag den 23. september 2019.

Send din ansøgning mærket "MB/2019-56" sammen med plejetilladelse og socialrapport til:
familieplejen@kk.dk
Eller til:
Center for Familiepleje
Svendborggade 5, 3. sal
2100 København Ø

Du kan også søge via nedenstående link.

Om Center for Familiepleje  
Center for Familie er landets største familieplejeenhed. Vi rekrutterer plejefamilier til Københavns Kommune og står som garant for det gode match mellem barn og familie. Vi har en vidensbaseret tilgang og tilbyder alle vores pleje- og aflastningsfamilier kompetent rådgivning og støtte til at løse de udfordringer, de møder. Vi har et bredt udbud af kurser og temaaftner, og vi medvirker aktivt til at udvikle den moderne plejefamilie, bl.a. gennem vores videnscenter og kursusvirksomhed. Læs om os på: centerforfamiliepleje.kk.dk.

Jobagent

Du kan oprette en jobagent, så du modtager en mail når Københavns Kommune opslår et job med netop din interesse.
Opret jobagent

Københavns Kommune ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.