Aflastningsfamilie til 7-årig pige

Er I godkendt som aflastningsfamilie, og kan I skabe trygge og nærværende rammer for en pige på 7 år? Så er det jer, Familieplejen København søger.

Omfanget er hver anden weekend fra fredag til søndag samt 10 ekstra døgn årligt til fri disposition ved behov.

Dem, hun kender, beskriver hende som en glad pige med energi og som alderssvarende fungerende. Hun er glad for at være aktiv og for at lave forskellige aktiviteter som f.eks. at gå i svømmehallen, hoppe på trampolin, gå på legeplads, i biograf, i børneteater, på ture eller på museum.

Der er brug for, at I som aflastningsfamilie kan give pigen fuld opmærksomhed og nærvær samt nogle gode, sjove og lærerige oplevelser.

Om jer

  • I er godkendt som aflastningsfamilie
  • I skal kunne hente og bringe i København
  • I bor i eller tæt på København
  • Som aflastningsfamilie består I af en enlig eller et par
  • I må gerne have dyr, f.eks. en hund
  • I skal helst ikke have mindre børn

I står ikke alene med opgaven, for vi giver jer pædagogisk supervision fra en fast tilknyttet familieplejekonsulent. Samtidig får I mulighed for at deltage i vores brede udvalg af kurser med fokus på aktuelle emner, se kursusplan på vores hjemmeside: https://centerforfamiliepleje.kk.dk/indhold/efteruddannelse-plejefamilier.

Honorar: 5 x vederlag.

Flere oplysninger fås hos familieplejekonsulent Jette Gram på 2611 3146 eller via e-mail: T856@kk.dk.

Ansøgningsfrist: tirsdag den 16. marts 2021.

Ansøgning mærket JG/2021-20 sendes sammen med plejetilladelse og socialrapport til: familieplejen@kk.dk

eller til:

Familieplejen København/Center for Familiepleje
Svendborggade 5, 3. sal
2100 København Ø

I kan også søge via nedenstående link.

Om Familieplejen København
Familieplejen København (tidl. Center for Familiepleje) er landets største familieplejeenhed. Vi rekrutterer plejefamilier til Københavns Kommune og står som garant for det gode match mellem barn og familie. Vi har en vidensbaseret tilgang og tilbyder alle vores pleje- og aflastningsfamilier kompetent rådgivning og støtte til at løse de udfordringer, de møder. Vi har et bredt udbud af kurser, og vi medvirker aktivt til at udvikle den moderne plejefamilie, bl.a. gennem vores kursusvirksomhed. Læs om os på: centerforfamiliepleje.kk.dk.