Aflastningsfamilie til 6-årig dreng

Er du/I godkendt som aflastningsfamilie? Og har du/I lyst og overskud til at have en dreng på 6 år i aflastning hver anden weekend fredag til mandag, ni døgn om måneden?

Drengen fremstår som en glad og smilende dreng i børnehaven, og han er umiddelbart tillidsfuld over andre børn og voksne.

De, han kender, beskriver ham som kvik, meget talende og underholdende. Han søger gerne tæt kontakt med voksne. Han er nysgerrig og udforskende i leg, og han er god til at starte spontane lege, men har brug for voksenstyring. Han fungerer bedst i mindre grupper.

Drengen kommer fra en stor familie og har brug for nærhed og fysisk omsorg, rammesætning, genkendelighed og struktur. Han går i børnehave og er skoleudsat et år, med skolestart 2021. Han er udfordret både i tale og forståelse.

Børnehaven beskriver, at han kan være grænsesøgende og har temperament, når han føler sig uretfærdigt behandlet.

Han har behov for fysisk kontakt og omsorg, og han har brug for voksne til at lære at forstå sine omgivelsers intentioner og reaktioner.

Som aflastningsfamilie skal I kunne være nærværende og interesserede voksne omsorgspersoner, der kan støtte ham i at udvikle sine faglige, sociale og personlige kompetencer.

I må meget gerne hjælpe med at give ham nogle oplevelser, der kan give ham en følelse af berettigelse i verden og succes. 

Drengens familie vil gerne samarbejde omkring opgaven. 

Om jer

  • Som familie består I/du af én eller to voksne
  • Har ikke børn under 10 år
  • Er godkendt som aflastningsfamilie
  • Bor i nærheden af København og kan hente og bringe drengen.
  • Er rummelige og har kendskab til følelsesmæssig regulering
  • Har lyst til at arbejde med følelsesmæssig regulering hos børn
  • Har et værelse til rådighed

I står ikke alene med opgaven, for vi giver jer pædagogisk supervision fra en fast tilknyttet familieplejekonsulent. Samtidig får I mulighed for at deltage i vores brede udvalg af kurser med fokus på aktuelle emner - se kursusplan på vores hjemmeside: https://centerforfamiliepleje.kk.dk/indhold/efteruddannelse-plejefamilier

Honorar: 8 x vederlag 

Flere oplysninger fås til og med den 3. april hos familieplejekonsulent Hannah Bang Hansen på telefon 2721 1420 eller via e-mail: fr8c@kk.dk

Ansøgningsfrist onsdag den 15. april 2020

Send din ansøgning mærket HBH/2020-35 sammen med plejetilladelse og socialrapport til:
familieplejen@kk.dk
Eller til:
Center for Familiepleje
Svendborggade 5, 3. sal
2100 København Ø

Om Center for Familiepleje
Center for Familie er landets største familieplejeenhed. Vi rekrutterer plejefamilier til Københavns Kommune og står som garant for det gode match mellem barn og familie. Vi har en vidensbaseret tilgang og tilbyder alle vores pleje- og aflastningsfamilier kompetent rådgivning og støtte til at løse de udfordringer, de møder. Vi har et bredt udbud af kurser, og vi medvirker aktivt til at udvikle den moderne plejefamilie, bl.a. gennem vores videnscenter og kursusvirksomhed. Læs om os på: centerforfamiliepleje.kk.dk

Du kan også søge via nedenstående link.