Aflastningsfamilie til 5-årig dreng

Er du/I godkendt som aflastningsfamilie, og har I to weekender om måneden til en dreng på 5 år? Så er det jer, Familieplejen København søger.

Dem han kender, beskriver ham som en aktiv dreng med et højt tempo. Han er sød, charmerende og glad. Han er initiativrig, nysgerrig og har stor spørgelyst og interesse for at undersøge ting og sammenhænge.

Han er glad for at bygge og reparere ting. Han kan også godt lide at lege, især biler og superhelte, og han nyder at være i naturen.

Drengen er god til at lege og søger social kontakt med andre børn og voksne. Han kan finde ro, når han fordyber sig, og han er god til at blive guidet. Han har et behov for struktur og forudsigelighed og er diagnosticeret med ADHD. Han har en basisplads i børnehaven og fungerer godt her.

Omfanget er hver anden weekend fra fredag til søndag, 7 døgn pr. måned.

Om jer

  • I er godkendt som forstærket aflastningsfamilie
  • Som aflastningsfamilie består I af en enlig eller et par
  • I bor tæt på København, da drengen skal afleveres søndag i hjemmet
  • I skal kunne hente og bringe drengen i København
  • I må ikke have mindre eller jævnaldrende børn
  • I må gerne have dyr

I står ikke alene med opgaven, for vi giver jer pædagogisk supervision fra en fast tilknyttet familieplejekonsulent. Samtidig får I mulighed for at deltage i vores brede udvalg af kurser med fokus på aktuelle emner – se kursusplan på vores hjemmeside: https://familieplejen.kk.dk/kurser

Honorar: 7 x vederlag.

Få flere oplysninger hos familieplejekonsulent Mette Kjøller på 3050 0732 eller cv4a@kk.dk.

Ansøgningsfrist senest onsdag den 27. oktober 2021

Send ansøgning mærket MK/2021-117 sammen med plejetilladelse og socialrapport til:
familieplejen@kk.dk

Eller til:
Familieplejen København
Svendborggade 5, 3. sal
2100 København Ø

Du kan også søge via nedenstående link.

Om Familieplejen København
Familieplejen København (tidl. Center for Familiepleje) er landets største familieplejeenhed. Vi rekrutterer plejefamilier til Københavns Kommune og står som garant for det gode match mellem barn og familie. Vi har en vidensbaseret tilgang og tilbyder alle vores pleje- og aflastningsfamilier kompetent rådgivning og støtte til at løse de udfordringer, de møder. Vi har et bredt udbud af kurser, og vi medvirker aktivt til at udvikle den moderne plejefamilie, bl.a. gennem vores kursusvirksomhed. Læs om os på: familieplejen.kk.dk