Aflastningsfamilie til 12-årig dreng

Er du/I godkendt som aflastningsfamilie, og har I lyst og overskud til at have en dreng på 12 år i aflastning hver anden weekend fra fredag til mandag?

De, der kender drengen, beskriver ham som en sød og humoristisk dreng. Han er diagnosticeret med autisme og ADHD og har brug for overskuelige og genkendelige rammer. Han nyder at indgå i aktiviteter og dialog særligt med voksne, der er dog også behov for at tænke pauser ind i dagsprogrammet. Han går i en dagbehandlingsskole, som han profiterer af. Han holder af at spille Pokemon Go og computerspil, og han kan også motiveres til andre aktiviteter.

Som aflastningsfamilie skal I være nærværende og interesserede omsorgspersoner, der kan støtte drengen i at udvikle sine faglige, sociale og personlige kompetencer. Vi ser meget gerne, at har I kendskab til autisme og/eller ADHD.

Om jer

  • I er godkendt som aflastningsfamilie.
  • Som aflastningsfamilie består I af en enlig eller et par.
  • I bor i nærheden af København/Storkøbenhavn og kan hente og bringe drengen.
  • I har kendskab til autismespektrumforstyrrelser og ADHD.
  • I har et værelse til rådighed.

I står ikke alene med opgaven, for vi giver jer pædagogisk supervision fra en fast tilknyttet familieplejekonsulent. Samtidig får I mulighed for at deltage i vores brede udvalg af kurser med fokus på aktuelle emner – se kursusplan på vores hjemmeside.

Honorar: 7 x vederlag.

Mere information
Du kan få flere oplysninger hos familieplejekonsulent Anette Schmidt på 2721 1420.

Ansøgningsfrist senest tirsdag den 22. juni 2021

Send din ansøgning mærket "AKS/2021-67" sammen med plejetilladelse og socialrapport til:
familieplejen@kk.dk
Eller til:
Familieplejen København
Svendborggade 5, 3. sal
 2100 København Ø

Du kan også søge via nedenstående link.

Om Familieplejen København  
Familieplejen København (tidl. Center for Familiepleje) er landets største familieplejeenhed. Vi rekrutterer plejefamilier til Københavns Kommune og står som garant for det gode match mellem barn og familie. Vi har en vidensbaseret tilgang og tilbyder alle vores pleje- og aflastningsfamilier kompetent rådgivning og støtte til at løse de udfordringer, de møder. Vi har et bredt udbud af kurser, og vi medvirker aktivt til at udvikle den moderne plejefamilie, bl.a. gennem vores kursusvirksomhed. Læs om os på: centerforfamiliepleje.kk.dk