Aflastningsfamilie til 11-årig pige

Familieplejen København søger en kærlig, rummelig og aktiv aflastningsfamilie til en 11-årig pige.

Hun beskrives som en pige, der holder af at være fysisk aktiv og er viljestærk. Fysisk aktivitet er en stor ressource hos hende – hun giver ikke op og er udholdende. Hun har erfaring med parkour og capoeira.

Når hun er i en struktureret og forudsigelig ramme, kan hun holde sit engagement og indgå i socialt samspil med jævnaldrende. Hun kan tage lederskab i en gruppe og løse en given opgave.

Hvis der mangler en fast struktur, og der er for mange stimuli omkring hende, kan hun blive ukoncentreret. Hun går på en specialskole, der bl.a. arbejder med jeg-støttende tilgang.

Som aflastningsfamilie skal I være tydelige, kærlige voksne, som tålmodigt og fleksibelt kan støtte pigen. Der er behov for, at I arbejder med en struktureret pædagogisk tilgang, hvor I spejler hendes adfærd, sprog og kan møde hende med en mentaliserende tilgang. Hun har behov for støtte til at have overblik i svære situationer samt forstå, hvordan hendes adfærd påvirker andre.

I må meget gerne bo på landet og have dyr. Der må meget gerne være andre børn, som hun kan danne relationer til, men det vil være en fordel, hvis børnene er ældre end pigen. Det vil også være en fordel, at I har erfaring med forældresamarbejde og kan være fleksible.

Vi lægger vægt på, at I:

  • Er godkendt som aflastningsfamilie
  • Som aflastningsfamilie består af et par
  • Er fleksible mht. at hente/bringe i forbindelse med aflastning
  • Bor max en time væk fra København

I står ikke alene med opgaven, for vi giver jer pædagogisk supervision fra en fast tilknyttet familieplejekonsulent. Samtidig får I mulighed for at deltage i Familieplejen Københavns brede udvalg af kurser med fokus på aktuelle emner. Se vores kursusudvalg her: https://familieplejen.kk.dk/kurser

Honorar: 7 x vederlag.

Flere oplysninger fås hos familieplejekonsulent Heidi Haubro Vestergaard på 2637 9075.

Ansøgningsfrist senest tirsdag den 28. september 2021

Send ansøgning mærket HHV/2021-107 sammen med plejetilladelse og socialrapport til:
familieplejen@kk.dk

Eller til:
Familieplejen København
Svendborggade 5, 3. sal
2100 København Ø

Du kan også søge via nedenstående link.

Om Familieplejen København
Familieplejen København (tidl. Center for Familiepleje) er landets største familieplejeenhed. Vi rekrutterer plejefamilier til Københavns Kommune og står som garant for det gode match mellem barn og familie. Vi har en videnbaseret tilgang og tilbyder alle vores pleje- og aflastningsfamilier kompetent rådgivning og støtte til at løse de udfordringer, de møder. Vi har et bredt udbud af kurser, og vi medvirker aktivt til at udvikle den moderne familiepleje, bl.a. gennem vores kursusvirksomhed. Læs mere om os på: familieplejen.kk.dk