Aflastningsfamilie til 10,5-årig pige

Er I en godkendt, erfaren aflastningsfamilie, der har to weekender om måneden til en pige på 10,5 år?
Og kan I arbejde med en autismepædagogisk tilgang?

De, der kender pigen, beskriver hende som en pige, der er glad for aktiviteter. Hun er primært motiveret for aktiviteter, hvor hun selv sætter dagsordenen og kender præmisserne. Hun kan godt fordybe sig, når hun er motiveret.

Fagligt og socialt udviser hun en lav selvværdsfølelse og selvbevidsthed, og hun er udfordret i forhold til at indgå i sociale relationer og være i kravsituationer. Når hun er tryg i relationen, påvirker det hendes motivation og humør positivt.

Jeres hjem kan være det rigtige for pigen, hvis I kan støtte hende med tydelighed, struktur, omsorg og tålmodighed. Hun har brug for at få støtte til social træning, fx i forhold til at etablere en passende kontakt, afstemme sig med andre og sætte grænser.

Omfanget er hver anden weekend fredag-søndag.

Om jer

  • I er godkendt som almen eller forstærket aflastningsfamilie.
  • I er fleksible i forbindelse med kørsel i aflastningsweekenderne.
  • I bor ca. maximum 1,5 times kørsel fra København.
  • I må meget gerne have dyr.

I står ikke alene med opgaven, for vi giver jer pædagogisk supervision fra en fast tilknyttet familieplejekonsulent. Samtidig får I mulighed for at deltage i Center for Familieplejes brede udvalg af kurser med fokus på aktuelle emner. Se vores kursusudvalg her.

Honorar: 7 x vederlag

Mere information
Du kan få flere oplysninger hos familieplejekonsulent Heidi Haubro Vestergaard på 2637 9075.

Ansøgningsfrist senest mandag den 5. oktober 2020

Send din ansøgning mærket "HHV/2020-125" sammen med plejetilladelse og socialrapport til:
familieplejen@sof.kk.dk
Eller til:
Center for Familiepleje  
Svendborggade 5, 3. sal
2100 København Ø

Du kan også søge via nedenstående link.

Om Center for Familiepleje 
Center for Familiepleje er landets største familieplejeenhed. Vi rekrutterer plejefamilier til Københavns Kommune og står som garant for det gode match mellem barn og familie. Vi har en videnbaseret tilgang og tilbyder alle vores pleje- og aflastningsfamilier kompetent rådgivning og støtte til at løse de udfordringer, de møder. Vi har et bredt udbud af kurser, og vi medvirker aktivt til at udvikle den moderne familiepleje, bl.a. gennem vores kursusvirksomhed. Læs mere om os på: centerforfamiliepleje.kk.dk.