Aflastningsfamilie til 10-årig dreng

Er du/I godkendt som aflastningsfamilie, og har du to weekender om måneden til 10-årig dreng?

De, der kender drengen, beskriver ham som en sød, kærlig, betænksom og reflekterende dreng. Han er glad for at være fysisk aktiv, fx fodbold. Han er også glad for iPad og Youtube. Han har nogle sproglige udfordringer og føler sig nogle gange misforstået. Når det sker, kan han af og til reagere i affekt. Han spiser ikke kød eller fisk.

Drengen har infantil autisme og ADHD og har brug for fast struktur og rutiner. Han har brug for at blive forberedt på aktiviteter og skal have ekstra tid til at gøre simple ting. Han har vanskeligheder ved at indgå i socialt samspil og har begrænset øjenkontakt. Jeres hjem kan derfor være det rigtige for drengen, hvis I kan give ham tryghed, forudsigelige rammer og tydelige beskeder.

Omfanget er hver anden weekend.

Om jer
Som familie består I af to voksne eller en enlig. I skal have viden om og forståelse for børn med autisme og ADHD. Der må ikke være yngre børn i aflastningsfamilien. I er godkendt som forstærket eller specialiseret aflastningsfamilie. I bor max. en times kørsel fra København og kan hente og bringe drengen i København.

I står ikke alene med opgaven, for vi giver jer pædagogisk supervision fra en fast tilknyttet familieplejekonsulent. Samtidig får I mulighed for at deltage i vores brede udvalg af kurser med fokus på aktuelle emner – se kursusplan på vores hjemmeside.

Honorar: 8 x vederlag

Mere information
Flere oplysninger fås hos familieplejekonsulent Jette Gram på 2611 3146.

Ansøgningsfrist senest mandag den 3. februar 2020.

Send din ansøgning mærket "JG/2020-05" sammen med plejetilladelse og socialrapport til:
familieplejen@sof.kk.dk
Eller til:
Center for Familiepleje
Svendborggade 5, 3. sal
2100 København Ø

Du kan også søge via nedenstående link.

Om Center for Familiepleje
Center for Familie er landets største familieplejeenhed. Vi rekrutterer plejefamilier til Københavns Kommune og står som garant for det gode match mellem barn og familie. Vi har en vidensbaseret tilgang og tilbyder alle vores pleje- og aflastningsfamilier kompetent rådgivning og støtte til at løse de udfordringer, de møder. Vi har et bredt udbud af kurser, og vi medvirker aktivt til at udvikle den moderne plejefamilie, bl.a. gennem vores videnscenter og kursusvirksomhed. Læs om os på: centerforfamiliepleje.kk.dk.

Jobagent

Du kan oprette en jobagent, så du modtager en mail når Københavns Kommune opslår et job med netop din interesse.
Opret jobagent

Københavns Kommune ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.