Aflastningsfamilie til 10-årig dreng

Er I godkendt som aflastningsfamilie, og har I lyst og overskud til at have en dreng på 10 år i aflastning hver 4. weekend fredag til søndag?

Drengen har autisme og ADHD og har brug for overskuelige og genkendelige rammer. Han går i en dagbehandlingsskole. Han er meget glad for at være i naturen og sammen med dyr. Han er desuden glad for at lege med Lego og spille på sin iPad. Han har særlige interesser for biler og YouTube. Drengen bor sammen med sin familie.

Som aflastningsfamilie skal I være nærværende og interesserede omsorgspersoner, der kan støtte drengen i at udvikle sine faglige, sociale og personlige kompetencer. I må meget gerne hjælpe med at give ham nogle oplevelser, der kan give ham en følelse af succes.

Drengens familie vil gerne samarbejde omkring opgaven.

Om jer

  • Som familie består I af to voksne
  • I har ikke børn under 15 år
  • I er godkendt som aflastningsfamilie
  • I bor i nærheden af København/Storkøbenhavn og kan hente og bringe drengen
  • I kan være rummelige og har kendskab til følelsesmæssig regulering
  • I skal have kendskab til autismespektrumforstyrrelser og ADHD
  • I har et værelse til rådighed

I står ikke alene med opgaven, for vi giver jer pædagogisk supervision fra en fast tilknyttet familieplejekonsulent. Samtidig får I mulighed for at deltage i vores brede udvalg af kurser med fokus på aktuelle emner - se kursusplan på vores hjemmeside: https://centerforfamiliepleje.kk.dk/kurser

Honorar
8 x vederlag 

Flere oplysninger fås hos familieplejekonsulent Hannah Bang Hansen på 2721 1420 eller via e-mail: fr8c@kk.dk 

Ansøgningsfrist
24. maj 2021

Ansøgning mærket HHV/2021-53 sendes sammen med plejetilladelse og socialrapport til:

familieplejen@kk.dk

eller

Familieplejen København 
Svendborggade 5, 3. sal 
2100 København Ø

I kan også søge via nedenstående link.

Om Familieplejen København  
Familieplejen København (tidl. Center for Familiepleje) er landets største familieplejeenhed. Vi rekrutterer plejefamilier til Københavns Kommune og står som garant for det gode match mellem barn og familie. Vi har en vidensbaseret tilgang og tilbyder alle vores pleje- og aflastningsfamilier kompetent rådgivning og støtte til at løse de udfordringer, de møder. Vi har et bredt udbud af kurser, og vi medvirker aktivt til at udvikle den moderne plejefamilie, bl.a. gennem vores kursusvirksomhed.
Læs om os på: centerforfamiliepleje.kk.dk