Aflastningsfamilie til 1-årig dreng med udsigt til en døgnanbringelse

Familieplejen København søger en godkendt aflastningsfamilie til en 1-årig dreng. Omfanget er 14 døgn om måneden. Der er stor sandsynlighed for, at det bliver til en døgnanbringelse.

Drengen beskrives som en skøn baby, der pludrer meget, når han bliver spejlet. Han tilpasser sig sine omgivelser. Han har ikke noget filter og er ukritisk i sin kontakt til voksne.

Mor beskrives som værende kærlig, relevant og omsorgsfuld overfor drengen på de gode dage, men har svært ved at imødekomme hans behov på de dårlige dage.

Døgnene skal være fordelt på både hverdage og weekender, hvorfor I som aflastningsfamilie skal bo max en halv times kørsel fra København.

Om jer

  • Som aflastningsfamilie består I af to voksne
  • I er godkendt til aflastning og døgnpleje
  • I bor tæt på København

I står ikke alene med opgaven, for vi giver jer pædagogisk supervision fra en fast tilknyttet familieplejekonsulent. Samtidig får I mulighed for at deltage i Familieplejen Københavns brede udvalg af kurser med fokus på aktuelle emner. Se vores kursusudvalg her: https://centerforfamiliepleje.kk.dk/indhold/efteruddannelse-plejefamilier

Honorar:  7 x vederlag

Flere oplysninger fås hos familieplejekonsulent Irene Graasbøll på 3059 6589.

Ansøgningsfrist: 27. oktober 2020

Ansøgning mærket IG/2020-140 sendes sammen med plejetilladelse og socialrapport til:

familieplejen@sof.kk.dk

eller til  

Familieplejen København/Center for Familiepleje  
Svendborggade 5, 3. sal
2100 København Ø

I kan også søge via nedenstående link.

Om Familieplejen København
Familieplejen København (tidl. Center for Familiepleje) er landets største familieplejeenhed. Vi rekrutterer plejefamilier til Københavns Kommune og står som garant for det gode match mellem barn og familie. Vi har en videnbaseret tilgang og tilbyder alle vores pleje- og aflastningsfamilier kompetent rådgivning og støtte til at løse de udfordringer, de møder. Vi har et bredt udbud af kurser, og vi medvirker aktivt til at udvikle den moderne familiepleje, bl.a. gennem vores kursusvirksomhed.
Læs mere om os på: centerforfamiliepleje.kk.dk