VINK inspirationsdialogmøde 26 oktober 9-12

VINK inviterer i samarbejde med Mhtconsult til et arrangement, som sætter fokus på arbejdet med praktiske inkluderende metoder i forhold til udsatte og marginaliserede unge. Hvad gør andre aktører i København ? Dette forsøgte VINK at svare på ved at invitere foreningerne inden for.

Tryk her for at læse mere (PDF)

 

Islam i hverdagen - Haraldsgadekvarteret

I samarbejde med Haraldsgadekvarteret afholder VINK en temadag om hvordan man kan inkludere og skabe bedre kontakt til religiøse foreninger, for hermed at forbedre dialogen og samarbejdet.Tryk her for at læse mere

Uddannelseseminaret i tidlig forebyggelse af radikalisering 20-21. maj

Den 20. og 21. maj 2010 afholdte VINK, i samarbejde med det britiske Recora Institut, et efteruddannelsesseminar for ungearbejdere i Københavns Kommune.

Blandt deltagerne kunne man finde klubarbejdere, opsøgende gadeplansarbejdere og socialrådgivere, som alle deltog, for at lære mere om dialog- og inklusionsmetoder i deres daglige arbejde med unge.

Tryk her for at læse en artikel om det afholdte arrangement.Tryk her for at se programmet.

VINK inviterede til fyraftensmøde om Social Kontrol 24. november 2011

Ved arrangementet fremlagde oplægsholderne erfaringer, anbefalinger og perspektiver omkring emnet.

Læs artikel om arrangementet.

VINK inviterer til åbent debatseminar om tro og arbejdet med unge

Arbejder du med unge - i skoler, klubber, foreninger, som kommunal medarbejder eller som frivillig - og spiller tro, religion og religiøs identitet ind imellem ind i dit arbejdsliv? F. eks. fordi du arbejder med unge, hvor tro er del af deres identitet, eller fordi religiøse fællesskaber er en del af dit lokalmiljø? Hvis du kan svare ja, så bør du deltage til vores kommende arrangement hvor vi netop tager pulsen på tro i arbejdet med unge.

Tryk her for at læse mere (PDF).
VINK fyraftensarrangement - Active Change foundation

Mandag den 13. september afholdte VINK et fyraftensmøde for 35 af byens ungearbejdere. Her havde de mulighed for at høre om Active Change Foundations arbejde med at afradikalisere unge i London.

Tryk her for at læse en artikel om det afholdte arrangement (PDF).

Tryk her for at se program (PDF).