Du er her

Kampagne mod indbrud: Indbrudstyve elsker Åbent Hus

Hvert år begås 2.000 indbrud i københavnske hjem. Find de gode råd til, hvordan du undgår indbrud i dit hjem her.

Tænker du over, hvordan dit hjem er sikret mod indbrudstyve? Eller har du faktisk oplevet at have indbrud i dit hjem? Selv om antallet af indbrud de senere år er faldet i København, kommer alt for mange københavnere fortsat hjem til en endevendt bolig.

Tre enkle, men effektive ting du kan gøre for at sikre dit hjem:

  • Forstærk dine døre, vinduer og låse
  • Tænd lys inde og ude – brug sensorer og tænd/sluk ure
  • Nabohjælp virker – hold øje med hinandens hjem.

Om Indbrudstyve elsker Åbent Hus

Den mørke tid er ofte forbundet med hygge. Desværre sker der også flere indbrud i de mørke måneder af året, fordi indbrudstyve kan arbejde i ly af mørket. Og med mere ind 2.000 indbrud om året i København, hvoraf størstedelen sker i villaer, er der god grund til at indbrudssikre sit hjem.

Derfor lancerer Københavns Kommune i samarbejde med Københavns Politi og Det Kriminalpræventive Råd kampagnen ’Indbrudstyve elsker Åbent Hus’. Den skal med tre effektive råd hjælpe københavnerne til at indbrudssikre deres hjem, så de ikke holder åbent hus for indbrudstyvene.

Derudover kan Indbrudstyve elsker Åbent Hus ses på plakatsøjler, bystandere, i metroen og særligt på sociale medier med konkurrencer om sikkerhedstjek af hjemme og en kampagnefilm, hvor Københavns Politi giver flere gode råd til, hvordan du sikrer dit hjem.

Mød Københavns Politi og få råd om indbrudssikring

Du har mulighed for at møde Københavns Politi flere steder i byen, når de uddeler postkort og gode råd til, hvordan du kan sikre dit hjem:

4. december kl. 15.30: Lanceringsevent i Spinderiet i Valby, bl.a. med uddeling af 350 gratis tænd/sluk-ure

6. december kl. 15.30-17.30: Kongens Nytorv, Vesterport st., Ryparken st., krydset ml. Frederikssundsvej og Mørkhøjvej, Amagerbro metrostation.

11. december kl. 15.30-17.30: Ryparken st., krydset ml. Frederikssundsvej og Mørkhøjvej, Amagerbro metrostation, Amager Strand metrostation.

13. december kl. 15.30-17.30: Amagerbro metrostation, Vanløse st., Ørestad metrostation, Sankt Jakobs plads på Østerbro.

 

Kontakt

For yderligere information omkring kampagnen ’Indbrudstyve elsker Åbent Hus’ kontakt:

Tildde Sønder Vindfeldt, kommunikationsmedarbejder, KK Ekstern, Koncernkommunikation.

Tlf. 2538 0516 eller mail f28s@okf.kk.dk

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.