Du er her

Kampagne mod indbrud: Indbrudstyve elsker Åbent Hus

Hvert år begås 1.700 indbrud i københavnske hjem. Find gode råd til, hvordan du undgår indbrud i dit hjem her.

Tænker du over, hvordan dit hjem er sikret mod indbrudstyve? Har du en aftale med naboer om at holde øje med hinandens hjem? Eller har du faktisk oplevet at have indbrud i dit hjem?

Selv om antallet af indbrud de senere år er faldet i København, kommer alt for mange københavnere fortsat hjem til en endevendt bolig.

Tre enkle, men effektive ting du kan gøre for at sikre dit hjem:

  • Nabohjælp virker – hold øje med hinandens hjem
  • Forstærk dine døre, vinduer og låse
  • Tænd lys inde og ude – brug sensorer og tænd/sluk ure.

Om Indbrudstyve elsker Åbent Hus

Den mørke tid er ofte forbundet med hygge. Desværre sker der også flere indbrud i de mørke måneder af året, fordi indbrudstyve kan arbejde i ly af mørket. Og med mere end 1.700 indbrud om året i København, hvoraf størstedelen sker i villaer, er der god grund til at indbrudssikre vores hjem.

Derfor lancerede Københavns Kommune i samarbejde med Københavns Politi, Det Kriminalpræventive Råd og Bo Trygt kampagnen ’Indbrudstyve elsker Åbent Hus’ med effektive råd til københavnerne om at indbrudssikre deres hjem og tale med naboer om at holde øje, så der ikke er åbent hus for indbrudstyvene.

Find mere inspiration her www.nabohjælp.dk og www.botrygt.dk.

Evaluering i uge 50 og 51

I uge 50 og 51 evaluerer vi indbrudskampagnen, og nogle borgere vil derfor blive ringet op. Vi håber meget, at I vil deltage i evalueringen, så vi kan sikre, at vores kampagner i fremtiden får den største effekt.

Kontakt