Du er her

Bliv grøn virksomhed

Grønne Erhverv er Københavns Kommunes initiativ for virksomheder, der ønsker at gøre en ekstra indsats for miljøet.

Formålet med initiativerne er at hjælpe private virksomheder med at blive mere ressourceeffektive og komme i gang med den cirkulære økonomi.

Har du en virksomhed i Københavns Kommune med grønne ambitioner eller arbejder du i en?

Så kan du skrive til Grønne Erhverv nederst på siden og blive kontaktet, når vi inviterer virksomheder med i spændende grønne udviklingsprojekter. Du kan også blive inviteret til arrangementer, der sætter fokus på den grønne omstilling eller nye samarbejder på tværs af leverandørkæder.

Københavns Kommune deltager ofte i projekter med støttemidler fra fx EU´s regionalfond og Region Hovedstaden.

Lige nu deltager Københavns Kommune i projektet Bæredygtig Bundlinje.

Bæredygtig Bundlinje er et partnerskab mellem Gate 21, Region Hovedstaden, Københavns Kommune, Allerød Kommune, Fredensborg Kommune, Frederikssund Erhverv, DTU og AAU. Bæredygtig Bundlinje løber fra oktober 2015 – april 2019.

I alt 100 små og mellemstore virksomheder i Region Hovedstaden får udviklet en grøn forretningsmodel, der kan minimere virksomhedens forbrug af energi og ressourcer. I Københavns Kommune deltager 30 virksomheder.

Virksomhederne tilbydes strukturerede forløb med potentialeanalyse, konsulentbistand og processtøtte, som munder ud i en grøn forretningsmodel.

Læs mere om Bæredygtig Bundlinje.

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.