SAMTALESALON OM AT BLANDE SIG

06 okt

Dato

06.10.2016, 19:30 til 21:30
Hvordan hjælper vi børnene omkring os, hvis forældrene drikker for meget?

Mange af os har prøvet det. Set et barn, der ikke trives. Været i tvivl, om forældrene drikker for meget. Haft lyst til at blande os, men været bange for at gøre ondt værre. Tænkt på, hvad vi egentlig skulle gøre. Og alt for ofte er vi endt med ikke at gøre noget.

Men vi er nødt til at handle mere på vores bekymringer.  19 % af os voksne danskere har som børn boet sammen med nogen, der drak for meget. Og det kan føre til depression, angst, selvskadende adfærd og mange andre psykiske og fysiske symptomer. Det kan vi gøre bedre for de børn, der vokser op i dag.

Derfor håber vi, at du vil være med til én af de to samtalesaloner, vi afholder i uge 40. Alle er velkomne – du behøver ikke at have et konkret barn i tankerne. Tænk mere på det som en slags socialt førstehjælpskursus, der hjælper dig til at være bedre beredt, når du fremover står i en situation, hvor du er i tvivl om, hvad du skal gøre.

Det er gratis, og tilmelding er ikke nødvendig. Vi glæder os til at se dig!

Hvad er en samtalesalon?

En samtalesalon er en ny mødeform, hvor alle deltagerne snakker sammen på kryds og tværs. Værten har planlagt en række små skub, der får gæsterne til at falde i snak med fremmede, springe smalltalken over og gå direkte i gang med de spændende spørgsmål. De fleste samtaler foregår to og to – og værten skal nok sørge for, at du finder nogen at snakke med.