Søg

Bliv grøn virksomhed

Grønne Erhverv er vores initiativ for virksomheder, der ønsker at gøre en ekstra indsats for miljøet.

Sådan kan vi hjælpe dig med at blive grønnere

Er du en privat virksomhed, kan vi hjælpe dig med at blive mere ressourceeffektiv og hjælpe dig i gang med cirkulær økonomi.

Hvis du har en virksomhed i Københavns Kommune med ambitioner om at blive grønnere, kan du skrive til Grønne Erhverv nederst på siden.

Derefter bliver du kontaktet, når vi inviterer virksomheder med i spændende og grønne udviklingsprojekter.

Lige nu deltager vi i projektet Bæredygtig Bundlinje 2.0

Bæredygtig Bundlinje 2.0 er et partnerskab, der startede den 1. maj 2019. Det er et treårigt projekt, der udgår ved udgangen af 2022, det er støttet af EU’s regionalfondsmidler. Projektet tilbyder 36 små og mellemstore virksomheder i Københavns Kommune et forløb, hvor de får udviklet grønne forretningsmodeller inden for cirkulær økonomi, værdikædesamarbejde og energi- og ressourceeffektivitet. 

Bæredygtig Bundlinje 2.0 bygger videre på erfaringerne fra det forrige projekt ”Bæredygtig Bundlinje”. Her var 31 københavnske virksomheder med. Miljøeffekterne, som blev opnået i dette projekt, var blandt andet fra energi-/CO2-besparelser, affaldsminimering og udfasning af plast.

Kontakt

Område for Affald og Ressourcer

Njalsgade 13

2300 København S

Skriv til Team Grønne Erhverv

Har du en virksomhed i Københavns Kommune med grønne ambitioner eller arbejder du i en? 

Skriv til Grønne Erhverv og blive kontaktet, når vi inviterer virksomheder med i spændende grønne udviklingsprojekter. Du kan også blive inviteret til arrangementer, der sætter fokus på den grønne omstilling eller nye samarbejder på tværs af leverandørkæder.