Du er her

Center for Kompetence og Brobygning

Center for Kompetence og Brobygning (CKB) tilbyder unge ledige hjælp til at finde den rette uddannelse.

Center for Kompetence og Brobygning er et beskæftigelsescenter for aktivitetsparate unge under 30 år. Her møder du andre unge som dig selv og sammen med mentorer, vejledere og undervisere finder i vej til uddannelse og job, der passer til dig. Det overordnende mål med dit forløb på ckb er, at du skal tilmelde dig og fuldføre en uddannelse. For nogle kan der være lang vej til, at man føler sig klar og klædt på til uddannelse, mens andre er næsten klar. Uanset hvor du befinder dig, hjælper vi dig på rette vej.

Gode relationer

Det er vigtigt for os, at du som kursist oplever at du på CKB indgår i et rart og trygt miljø - og at du kan få den hjælp du har brug for. En af de vigtigste opgaver for os på CKB er at skabe en god relation og kontakt med vores kursister. For dig, betyder det helt konkret, at du altid kan regne med støtte og opfølgning – selv på de dage du bliver væk. Så ringer vi nemlig til dig eller kommer ud og ringer på din dør. Det gør vi, fordi vi gerne vil støtte dig i at komme videre og alle vores erfaringer viser, at uddannelse altid er et bedre valg for din fremtid frem for sofaen.

På CKB vil du helt automatisk komme til at arbejde med dine sociale relationer, da du i undervisningen vil indgå i større eller mindre gruppeforløb. Du får dermed mulighed for at lære mange af de andre kursister at kende, dele dine erfaringer og at blive inspireret af dine medkursister. I nogle af vores mentorforløb arbejder vi også med at inddrage og styrke dit aktuelle netværk.

Derudover vil du møde specialiserede studievejledere, undervisere og mentorer, der målrettet vil hjælpe dig med alt lige fra afklaring omkring dit valg, tilmelding og gennemførelse af uddannelse.

Mødepligt

Når du visiteres fra Ungecentret til CKB har du mødepligt.  Det betyder at du skal overholde dine aftaler og deltage aktivt i undervisningen. Udebliver du fra dit tilbud, kan det få konsekvenser for din uddannelseshjælp.

Ved sygdom

Hvis du er syg, så skal du kontakte CKB på telefon 82 56 58 00 mellem kl. 8 og 9.

Har du spørgsmål, er du er velkommen til at ringe til os på 82 56 58 00 eller kigge forbi Teglværksgade nr. 31.

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.