Søg

Ud af prostitution

Vil du gerne have hjælp til at komme ud af prostitution eller har du behov for hjælp og støtte, mens du er i prostitution?

Hvis du ønsker at stoppe i prostitution eller hvis du har brug for anden hjælp relateret til prostitution kan du rette henvendelse i alle modtagelser i Borgercenter Voksne og få anonymt råd og vejledning om tilbud og muligheder.

Du kan også få hjælp af sagsbehandlere med særlig viden på området – en såkaldt brobygger.

Brobyggerne er sagsbehandlere, der har en særlig viden om prostitutionsområdet. Brobyggerne sidder i vores enheder med borgerkontakt og koordinerer på tværs af Social- og Jobcentre. De kan være med til at sikre, at du får den rette sociale indsats.

Kommunalt samarbejde med københavnske NGO’er om borgere i prostitution 

Københavns Kommune og tre Københavnske ngo’er, er gået sammen om et fælles projekt til dig, som har udfordringer i forbindelse med prostitution, byttesex, udveksling af intimitet/seksuelle ydelser, sugardating, escort og/eller andre former for gråzone prostitution. 

Projektet er til dig, som enten har været i forbindelse med ovenstående former for sexsalg, eller stadigvæk er involveret i at sælge eller bytter sex (dette gælder også onlinesex). 

Der er forskellige aktiviteter i projekteret, og vi kan støtte og hjælpe dig med, hvis du ønsker at forlade prostitution og/eller ønsker at få hjælp til at få nogle værktøjer til at træffe sundere valg i livet. Ngo’erne tilbyder anonym hjælp og støtte. 

Du må meget gerne kontakte os, hvis du er

  • fyldt 18 år. 
  • har lovligt ophold i Danmark
  • bor i Københavns Kommune

Vil du vide mere om projektet?

Hvis du har nogle spørgsmål angående projektet, så er du meget velkommen til at kontakte projektkoordinator, Nadia Jung på rl60@kk.dk 

NGO’ernes tilbud 

De tre ngo’er i projektet, er Liva-Rehab, Reden og Reden International. 

Liva-Rehab

Liva-Rehab hjælper dig med at blive klogere på senfølger fra sexsalg, og via tilbud om gruppeforløb og individuelle samtaler, får du redskaber til at leve et godt liv. Liva-Rehab kan også hjælpe dig med at blive klar til arbejdsmarkedet, hvor vi støtter dig i at kontakte jobcenteret, udarbejder CV, og hjælper dig med at få styr på din økonomi.  

Kontakt Liva-Rehab og læs mere

 
Kontakt Liva på 8844200 og spørg efter Liva Rehab

Reden København

Du kan kontakte Reden København, hvis du er kvinde og har erfaring med salg af sex, og har sociale problemer med fx alkohol eller stoffer, hjemløshed eller psykiske udfordringer. Annemarie, som er socialrådgiver, hjælper dig med en helhedsorienteret støtte og rådgivning uden at du behøver at komme fast i Reden. 

Kontakt og læs mere om Reden

Du kan kontakte socialrådgiver, Annemarie på ab@reden.dk eller på telefon 22 20 02 57

Reden International

Reden International er for udenlandske kvinder og transkønnede med lovligt ophold i Danmark, der sælger seksuelle ydelser. Michelle, som er socialrådgiver, kan rådgive dig, hvis du har spørgsmål til dit opholdsgrundlag i Danmark, brug for hjælp med kontakt til kommunen, juridiske udfordringer etc. Vores sygeplejerske tager tests for veneriske sygdomme, og du kan enten komme i vores klinik på Vesterbro i København, eller vores mobile sundhedstilbud kan komme til dit opholdssted. 

Læs mere om Reden International og kontakt

Kontakt socialrådgiver, Michelle på ma@redeninternational.dk eller på telefon 22 10 18 08

Læs om projektet på thai