Områdefornyelse Folehavekvarteret

Områdefornyelsen Folehavekvarteret fra 2018-2023

I foråret 2023 lukkede områdefornyelsen Folehavekvarteret.

Afsluttende status og evaluering

I 6 år har Områdefornyelsen Folehavekvarteret arbejdet for at gøre det grønne Folehavekvarter i den sydlige del af Valby til et endnu bedre sted at leve og besøge.

Store og små projekter har tilsammen skabt grobund for, at det lokale engagement kan spire og vokse sig endnu stærkere. Styrkede sociale og trafikale forbindelser og netværk på tværs af lokale aktører vil gøre det muligt at koble kvarteret på, og ikke af udviklingen, når byen vokser  en udvikling der helt naturligt vil podes med de unikke kvaliteter og kendetegn, der gør Folehavekvarteret til et helt særligt sted i København.

Video: Kom med rundt i kvarteret

Se filmen "Suzans Folehavekvarter" og kom med Suzan på tur rundt i kvarteret.

Video Url

Info om Områdefornyelsens afsluttede arbejde

I projektkataloget for Folehavekvarteret kan du danne dig et overblik over lokale udviklingsprojekter, der vil forandre kvarteret i de kommende år. 

I Udviklingsplanen for Folehavekvarteret kan du læse om de strategiske greb og kvalitetsprincipper, der rammesætter udviklingen af kvarteret de næste 20 år.

I kvarterplanen kan du læse om de visioner og projekter, der har dannet grundlag for områdefornyelsens arbejde fra 2018-2023.

Kontakt

Områdefornyelsen

Islands Brygge 37

2300 København S