Zikoh Kouassi-Zessia

Hjælper engelsksprogede iværksættere med økonomistyring, netværk, internationalisering, markedsresearch og finansiering.

Du kan kontakte Zikoh, hvis du:

  • Har brug for at blive udfordret på din forretningside
  • Har brug for vejledning til finansiering og budgettering
  • Har brug for at få sparring på crowdfunding, smart city eller fintech

Zikohs primære fokus er på at yde rådgivning til engelsksprogede iværksættere med henblik på forretningsudvikling og opstart. I kernen af Zikohs rådgivning ligger også hans økonomiske baggrund, og Zikoh rådgiver derfor også om alt lige fra finansiering til budgetlægning. Zikoh har derudover en iboende passion for alt nyt der rører sig i iværksætter verdenen, herunder crowdfunding, smart city og fintech, og han er derfor altid klar til at snakke om hvad fremtiden kan byde på inden for dit felt.

I mødet med Zikoh får du muligheden for at blive udfordret på din virksomheds grundlæggende ide, og sparring på eventuelt uopdagede muligheder eller udfordringer. En rådgivning med Zikoh tager altid udgangspunkt i dine udfordringer, men ofte med en metodisk tilgang med værktøjer fra Business Model Canvas eller konkrete redskaber fra Væksthjulet. Derfor ender du oftest ud med mere hjemmearbejde end du kom ind med, men samtidig med en afklaring af hvad du i fremtiden skal arbejde videre på. 

Zikoh er desuden ansvarlig for erhvervsmentorprogrammet og kan kontaktes, hvis man gerne vil være mentor eller gerne vil søge en mentor.

 

Kontakt for personlig rådgivning:
Tlf: 21 99 68 85
E-mail: a27v@erhverv.kk.dk  

 

 

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.