Vinderne af årets pris

Stort tillykke til Twentythree, The Coffee Collective og Øens Murerfirma, der er vinderne af Københavns Erhvervspris 2017.

De tre vindere beviser alle, at vækst, innovation og socialt ansvar kan følges ad – og brander vores by på højt internationalt niveau.

Kafferisteriet The Coffee Collective vandt kategorien ’attraktiv by’
Dommerkomiteen lagde vægt på, at The Coffee Collective har skabt et internationalt anerkendt kafferisteri og sat København i den absolutte verdenselite inden for kaffe.

Tech-virksomheden TwentyThree vandt kategorien ’innovation’.
Dommerkomiteen lagde vægt på, at TwentyThree har skabt en meget innovativ videoplatform til markedsføring, som har stort potentiale i såvel København som resten af verden. 

Håndværkervirksomheden Øens Murerfirma vandt kategorien ’miljø og socialt ansvar’.
Dommerkomiteen lagde vægt på, at Øens Murerfirma har haft succes med at sætte fokus på social ansvarlighed og samtidig har formået at skabe en solid forretning med høj omsætning.

Vinderne får ud over prisen tilbudt en plads i Københavns Erhvervsråd for en etårig periode, hvor virksomhederne har mulighed for at inspirere de øvrige medlemmer i rådet og medvirke til udviklingen af Københavns erhvervspolitik.  

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.