Unge i Jobcenter København

For dig der er ledig, under 30 år og ikke har en lang videregående uddannelse.

Hvis du ikke en uddannelse

Hvis du bliver ledig, og ikke har færdiggjort en erhvervskompetencegivende uddannelse, som fx en erhvervsuddannelse, kan vi hjælpe dig med at finde den rette uddannelse for dig.
Vi har også et særligt forløb til dig, der har gennemført et grundforløb på en erhvervsuddannelse, men mangler at finde en læreplads.

Hvis du har en uddannelse

Hvis du allerede har en uddannelse, kan vi hjælpe dig med at finde et job hurtigst muligt. Vi kan give dig inspiration til din jobsøgning og viden om hvilke brancher, der mangler arbejdskraft.

Hvis du har brug for ekstra hjælp til at vælge og blive klar til uddannelse eller job

Jobcentret kan henvise dig til forskellige forløb, hvis du har særlige udfordringer, som gør det svært at for dig at starte på en uddannelse eller job.
Det kan eksempelvis være dette forløb, som foregår i jobcentret

Virksomhedspraktik – en vej til job

Uanset om du har en uddannelse eller ej, kan det være en god idé at komme i virksomhedspraktik. Her kan du lære nye mennesker at kende, opbygge dit netværk, træne dine kompetencer i praksis og få foden indenfor på en spændende arbejdsplads. Læs mere om virksomhedspraktik 

Meld din ankomst

Du skal henvende dig i hovedindgang A på Gammel Køge Landevej, hvis du skal melde dig ledig og have hjælp til din jobsøgning eller til at vælge uddannelse.

Alt efter din situation og dine kompetencer hjælper vi med at formidle job, virksomhedspraktik, job med løntilskud, elevpladser og studiejob. 
Hent tips til din jobsøgning

Her kan du læse om, hvordan dit forløb ser ud – afhængig af din situation:

Kontakt