Ungdomsskolen

Ungdomsskolen tilbyder undervisnings- og fritidsaktiviteter for unge mellem 13 og 18 år. Det er gratis at gå i ungdomsskolen.

Ungdomsskolen er et kommunalt og gratis tilbud til københavnske unge mellem 13-18 år. Hvert år har vi ca. 6000 unge, som deltager i et af vores fritidshold, går i en af ungdomsskolens 10. klasser  eller modtager undervisning i vores heltidstilbud. 

Få hjælp til lektierne, gå til yoga eller noget helt tredje

Ungdomsskolen tilbyder en bred vifte af fritidshold i eftermiddags- og aftentimerne. Holdudbuddet spænder vidt fra sport og street, musik og dans, teater, billedkunst, friluftsliv og tech til skolefag, lektiehjælp og studierejser.  Hvert år udbydes der ca. 450 forskellige hold over hele byen. Læs mere om de mange forskellige fritidshold

Skal du tage knallertkørekort?

Det er også i ungdomsskolen, at du tager knallert kørekort. Du skal dog først tilmelde dig et kursus i førstehjælp. Find det næste førstehjælskursus på Ungdomsskolens hjemmeside

10. klasse

Ungdomsskolen varetager 10. klasse i Københavns Kommune på de tre 10. klassescentre på hhv. Østerbro, Amager og Vesterbro. Du kan også vælge at gå i 10. klasse på en erhvervsskole. Hvis du vil vide, hvilke muligheder du har for 10. klasse i København, kan du læse 10. klasse kataloget for 2018-19.  

Heltidsundervisning

Aktiviteterne i heltidsundervisningen er en stor del af kommunens beredskab i indsatsen for, at flere unge gennemfører en ungdomsuddan­nelse. Målgruppen er unge, som efter grundskolen mangler forudsætninger, såvel fagligt som socialt og personligt, for at kunne gennemføre en ungdomsuddannelse.  Ungdomsskolen har følgende heltidstilbud: 

Skoletilbuddene er målrettet forskellige typer af unge. Læs mere på siderne for de enkelte tilbud. 

Mere information?

Ungdomsskolen har en række forskellige aktiviteter – fx prøveforberedende enkeltfagsundervisning, fritidsundervisning for 10-12-årige på Østerbro og meget mere.

Det kan du læse mere på ungdomsskolens hjemmeside.

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.