Ungdomskultur

Som ung projektmager i Københavns Kommune har du flere muligheder for at få rådgivning og støtte til dit projekt.

KraftWerket -  Projektrådgivning for unge

KraftWerket er Københavns Kommunes projektværksted for unge projektmagere i alderen 15-30 år. Her kan du få gratis sparring, vejledning, rådgivning og coaching på dine ideer og projekter.

Du kan få rådgivning om alt fra idéudvikling, fundraising, kommunikation, organisering, planlægning, samarbejdspartnere, afvikling og meget mere.

Læs mere om KraftWerket her.

Snabslanten – Projektstøtte til unge

Er du mellem 13 og 30 år og bosat i Københavns Kommune, så er Snabslanten måske stedet for dig og dit projekt.

Snabslanten er Københavns Kommunes ungdomskulturpulje, som bakker op om den alternative ungdomskultur i form af kulturelle aktiviteter, arrangementer og projekter, der er forankret i Københavns Kommune. Snabslanten støtter fortrinsvis unge nybegyndere og amatørprojekter med små budgetter på maks. 30.000 kr.

Du kan søge om støtte fra Snabslanten hele året rundt, alle ugens dage, 24 timer i døgnet.

Læs mere om Snabslanten her.

Københavns Projekthus - Arbejdspladser og sparring til iværksættere og startup virksomheder

Københavns Projekthus, KPH, er et foreningsdrevet iværksættermiljø og kontorfællesskab for sociale, kulturelle og miljømæssige iværksættere.

KPH råder over 1800 m2 med kontorpladser, mødelokaler, arrangementsrum, workshoprum og en stor flot gammel hal til større kulturevents og workshops. Her kan du som iværksætter eller som startup virksomhed finde billige arbejdspladser og sparre med erfarne iværksættere, som også holder til i huset.

KPH tilbyder også arbejdspladser og særlig rådgivning og aktiviteter til unge projektaktører og iværksættere, der arbejde med værdiskabende tiltag. 

Læs mere om KPH her.

Kontakt