Du er her

Udbudsparadigmer ved entrepriser

Når du som rådgiver udarbejder udbudsmateriale til et anlægsprojekt med kommunen som bygherre, skal du bruge disse udbudsparadigmer.

Udbudsparadigmerne supplerer bl.a. Vejdirektoratets udbudsforskrifter og AB92 / ABT93. Paradigmerne er udarbejdet af Teknik- og Miljøforvaltningen til brug ved egne projekter. Paradigmerne kan anvendes af andre, men det er uden ansvar for Københavns Kommune.

Sådan bruger du udbudsparadigmerne

Udbudsparadigmerne er lavet som skabeloner, der skal rettes til i forhold til det enkelte projekt. Der skal altid tages højde for de særlige og individuelle forhold, som gør sig gældende i projekterne. Det fremgår af paradigmets første side, hvordan du arbejder med dokumentet.

Bemærk

Det er rådgivers ansvar, at det er de sidst gældende og opdaterede paradigmer, der anvendes. Dato for seneste opdatering fremgår af paradigmets forside. Har du spørgsmål eller brug for yderligere information om udbudsparadigmerne og deres brug, kan du kontakte den projektleder i Teknik- og Miljøforvaltningen, der er ansvarlig for det pågældende projekt.

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.