Du er her

Turbinehuset

Turbinehuset er et kontorfællesskab i særlig kvalitet på knap 3.000 m2 grund med facade direkte til Adelgade.

Den gamle industrigrund i Adelgade ligger i et område fuld af kontraster. På den ene side – mod Gothersgade – ligger de sidste rester af noget meget gammelt København, med små borgerhuse, pudsede facader og skorstene. Til den anden side ligger Dronningegården fra 1950’erne, tegnet af Kay Fisker i datidens moderne stil med røde og gule mursten. Og midt i mellem – to resultater af 60’erne og 70’ernes knap så følsomme byggestile.

Turbinehuset er et kontorfællesskab i særlig kvalitet på knap 3.000 m2 grund med facade direkte til Adel­gade. Denne lille pladsdannelse på Adelgade er både stemningsskabende for husets brugere, men også for gadens øvrige besøgende, som kan tage ophold her og nyde atmosfæren.

Husets ydre indpasser sig i området, mens det indre fokuserer på bruger­nes behov. Huset har et selvstændigt trapperum, som udgør det fælles indgangsparti. Det fremstår generøst og indbydende og fremhæver byg­ningens indre arkitektoniske stil med enkle overflader og stor stoflig­hed. Bygningen står flot i byrummet og komplementerer den klassiske københavnergade og bidrager til gadens karakter med egen identitet. Bygningen er ydmyg med velpropor­tionerede detaljer og forståelse for stedet.

Turbinehuset består af fem etager i rå beton, med synlige rørføringer, som går fint i samspil med de bløde og varme overflader. Der er mulighed for fleksibel indretning, hvor skille­vægge kan sættes op alle vegne alt efter behov og ønsker: Ét stort åbent plan, enkeltmandskontorer, mødelokaler, små arbejdsoaser eller større workspaces. Huset er forberedt til det meste og imødekommer dermed den fleksibilitet, både brugere og virksom­heder efterspørger i vor tids arbejds­miljøer. I stueetagen ligger der et supermarked og en fælles kantine for huset, som fungerer som restau­rant om aftenen.

På taget har bygningen en stor træ­beklædt tagterrasse for alle husets kontorlejemål. Et gedigent uderum med udsigt til alle byens spir og tårne.

Turbinehuset er DGNB guld-certifi­ceret, hvilket betyder at bygningen opfylder høje bæredygtighedskrav.

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.