Tillid på dagsordenen i Københavns Kommune

  • ""
Se vores film om arbejdet med tillid i Københavns Kommune. Se også film fra Tillidskonferencen på Københavns Rådhus i maj 2017.

På Ørestad Plejecenter arbejder beboere og medarbejdere sammen om at finde de bedste løsninger. For som lederen siger i videoen herunder, så er hendes opgave at opmuntre personalet, så skal de nok finde nogle løsninger, der dur.

 

Filmen herunder handler om Valby bibliotek, der holder åbent fra klokken syv om morgenen til midnat. Det har forandret den måde, borgerne bruger biblioteket på.

 

I filmen herunder kan du se et eksempel på, hvordan en tidligere patient i det psykiatriske system bruger sin erfaring til at hjælpe andre københavnere med psykiske problemer.

 

Ældre borgere kan med et særligt klippekort samler klip sammen til for eksempel udflugter og gåture i følgeskab med en sosu – assistent fra kommunen. Det kan du se et eksempel på i filmen herunder.

 

Filmen herunder er en reportage fra Tillidskonferencen på Københavns Rådhus den 30. maj 2017.

 

Professor Jacob Torfing, RUC, holdt oplægget ”Styring og ledelse mellem kontrol og tillid” ved Tillidskonferencen på Københavns Rådhus den 30. maj 2017. Du kan se hele oplægget herunder.

Kontakt