Tidligere vindere

Blandt tidligere vinderne af Københavns Erhvervspris er:

Infuser i kategorien ’Innovation’ i 2016

Infuser har skabt en innovativ luftrensningsteknologi, som har potentiale til at forbedre luftkvaliteten ikke bare i København, men over hele verden.
Se film med CEO, Lars Nannerup, fra Infuser

SLA i kategorien ’KBH som attraktiv storby’ 2016

Arkitektfirmaet SLA har gennem de sidste 20 år sat deres markante præg på byrummene i København. Blandt andet har SLAs arbejde med Klimakvarteret på ydre Østerbro været med til at sætte København på det internationale landkort som foregangseksempel for klimaprojekter.
Se film med administrerende direktør, partner og arkitekt, Mette Skjold, fra SLA

The Coffee Collective i kategorien ’KBH som attraktiv storby’ 2017

Kafferisteriet The Coffee Collective har skabt et internationalt anerkendt kafferisteri og sat København i den absolutte verdenselite inden for kaffe.
Se film med medstifter Klaus Thomsen fra The Coffee Collective

TwentyThree i kategorien ’Innovation’ 2017

Tech-virksomheden TwentyThree har skabt en meget innovativ videoplatform til markedsføring, som har stort potentiale i såvel København som resten af verden.

KHRS i kategorien 'Miljøansvar, CSR og socialøkonomiske virksomheder' 2016

Københavns Hotel og Restaurations Service, KHRS, har haft succes med at skabe arbejdspladser for personer, som er langt fra arbejdsmarkedet og samtidig har formået at skabe en stærk forretning og en mangfoldig arbejdsplads.

 

Vinderne fik ud over prisen tilbudt en plads i Københavns Erhvervsråd for en etårig periode, hvor de har haft mulighed for at inspirere de øvrige medlemmer i rådet og medvirke til udviklingen af Københavns erhvervspolitik.  

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.

Tilbage til forsiden