Tidligere vindere

Blandt tidligere vinderne af Københavns Erhvervspris er:

The Coffee Collective i kategorien ’KBH som attraktiv storby’ 2017
Kafferisteriet The Coffee Collective har skabt et internationalt anerkendt kafferisteri og sat København i den absolutte verdenselite inden for kaffe.

TwentyThree i kategorien ’Innovation’ 2017
Tech-virksomheden TwentyThree har skabt en meget innovativ videoplatform til markedsføring, som har stort potentiale i såvel København som resten af verden.

KHRS i kategorien 'Miljøansvar, CSR og socialøkonomiske virksomheder' 2016
Københavns Hotel og Restaurations Service, KHRS, har haft succes med at skabe arbejdspladser for personer, som er langt fra arbejdsmarkedet og samtidig har formået at skabe en stærk forretning og en mangfoldig arbejdsplads.

SLA i kategorien ’KBH som attraktiv storby’ 2016
Arkitektfirmaet SLA har gennem de sidste 20 år sat deres markante præg på byrummene i København. Blandt andet har SLAs arbejde med Klimakvarteret på ydre Østerbro været med til at sætte København på det internationale landkort som foregangseksempel for klimaprojekter.
 

Vinderne fik ud over prisen tilbudt en plads i Københavns Erhvervsråd for en etårig periode, hvor de har haft mulighed for at inspirere de øvrige medlemmer i rådet og medvirke til udviklingen af Københavns erhvervspolitik.  

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.

Tilbage til forsiden