Du er her

Teknik- og Miljøforvaltningen som arbejdsplads

Teknik- og Miljøforvaltningen er en arbejdsplads, hvor vi sammen gør en positiv forskel for københavnerne og byens gæster.

Kærlighed til København - det skal kunne mærkes, at Teknik- og Miljøforvaltningen arbejder for københavnerne og byens behov.

Sammen om byen

Københavnerne springer i havnen om sommeren og skøjter på byens søer om vinteren. I København er der grønne byrum, broer, der binder byen sammen og pladser, der opfordrer til leg, bevægelse og oplevelser i byen.
København er cyklernes by. Teknik- og Miljøforvaltningen spiller en central rolle, når det gælder om at skabe mere byliv og et bedre miljø i København. 

Sammen i TMF

I Teknik- og Miljøforvaltningen er vi stolte af de resultater, vi skaber. Vi gør en positiv forskel for københavnerne og byens gæster. Vi er omkring 2.200 ansatte, som alle arbejder med afsæt i værdierne tillid, åbenhed og helhedssyn.
Vi løfter mange forskellige typer opgaver, som kræver mange forskellige fagligheder. Hos os kan du for eksempel være arkitekt, økonom, gartner, renholdsmedarbejder, ingeniør, parkeringsvagt, miljøtekniker eller kontorassistent.

Vi er organiseret i serviceområder og centre med byens behov i centrum. I TMF lægger vi vægt på medarbejdernes trivsel, og vi har et fast blik rettet mod arbejdsmiljøet.
Uanset om du er til banko, kajak eller crossfit, vil du føle dig hjemme i vores aktive personaleforening. På de største arbejdspladser har vi økologiske kantiner.

Sammen med dig?

Som medarbejder i TMF er du kompetent, du tager ansvar og samarbejder på tværs af organisation og fagligheder. Du er motiveret for at skabe et bedre København og har lysten til at udvikle dig. 
Der er i TMF stort fokus på kompetenceudvikling – både af den enkelte medarbejder og af teamet.

I TMF er det vigtigt, at medarbejderne kan have en god balance mellem familieliv og arbejdsliv. Trivsel er vigtig, og vi måler løbende på medarbejdertilfredsheden og evaluerer ledelsen.

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.