Start af virksomhed

Fra idé til virksomhed

Drømmer du om at starte virksomhed eller er du lige startet, kan iværksætterrådgivningen i Københavns Erhvervshus hjælpe dig godt på vej. Vi tilbyder nemlig en række gratis kurser og 1:1 rådgivningsforløb.

Vi anbefaler, at du følger vores tilbud i nedenstående rækkefølge:

1. StartHer-kursus - en introduktionsaften for iværksættere

Kurset 'StartHer' er til dig, som har en forretningsidé og et ønske om at være selvstændig, men som mangler den grundlæggende viden og erfaring til at starte virksomhed.

Arrangementerne giver dig både praktisk indsigt og personlig motivation til at omsætte din virksomhedsdrøm til konkret plan og handling.

Du kan tilmelde dig arrangementerne enkeltvis eller samlet:

Se oversigt over aktuelle StartHer-kurser og tilmeld dig

2. Temakurser/workshops

Hvis du allerede har lidt erfaring eller er en nystartet virksomhed med konkrete udfordringer på nogle centrale forretningsområder, så kan du tilmelde dig kurser om:

  • Forretningsmodel
  • Markedsføring
  • Bogføring og regnskab
  • WEBhandel & sociale medier
  • IT-administration & cloudcomputing
  • Din første medarbejder

Se oversigt over kurser og tilmeld dig

Hovedparten af kurserne udbydes i samarbejde med Hovedstadens Iværksætterprogem (HIP). Kurserne vil give dig viden og inspiration til at omsætte dine ressourcer til motivation og handling.

3. Personligt rådgivningsforløb

Iværksætterrådgiverne i Københavns Erhvervshus kan tilbyde dig et rådgivningsforløb, hvor du kan få hjælp til at udvikle din forretningsidé og til at udarbejde en bæredygtig model for din virksomhed. Har du brug for konkret juridisk eller økonomisk rådgivning, skal du altid kontakte en advokat, revisor eller anden fagperson, der kan hjælpe i dit konkrete tilfælde. Spørgsmål af mere generel karakter skulle du gerne have fået besvaret på vores StartHer-kurser.

Når du har været deltaget i StartHer-kurset, skal du udfylde denne webformuler, så kontakter vi dig: Book et uforpligtende rådgivningsmøde her

Inden dit første møde hos os, bliver du matchet med en rådgiver, som branchemæssigt og fagligt passer til dine aktuelle udfordringer. Vi giver også rådgivning og sparring til opstart, drift og vækst af socialøkonomiske virksomheder.

Tilbuddet er gratis, men gælder KUN borgere og virksomheder i Københavns Kommune.

Du kan også selv kontakte en rådgiver. 
Se her, hvem vi er - og hvad vi kan.  

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.