Du er her

Søg tilladelse til dit arrangement

  • Oversigt over tilladelser der kan være relevante ifm. arrangementer. Læs mere på siden.
Få styr på ansøgningsprocessen, og hvilke ansøgninger du skal indsende, når du søger om tilladelse til arrangementer i Københavns Kommune.

Afbrændingsforbud i København per 15. juni 2018

Hovedstadens Beredskab indfører totalt afbrændingsforbud fra fredag den 15. juni klokken 12:00. 

Afbrændingsforbuddet omfatter al brug af åben ild og afbrænding, herunder brug af apparater, der fungerer ved forbrænding af fast, flydende eller gasformigt brændstof. Forbuddet gælder også brug af engangsgrill og brug af indrettede bålpladser. Eneste undtagelse fra forbuddet er brug af egnet grill på ubrændbart underlag i egen have. Hold dig opdateret på Hovedstadens Beredskabs hjemmeside

Allerede godkendte tilladelser tilbagekaldes og ansøger informeres om, at der er forbud og at fyrværkeri ikke må bruges før forbuddet er ophævet.

Vær opmærksom på længere ventetid i sommeren 2018 - ansøg senest 4 uger før

Vi har ekstraordinært travlt denne sommer. Det betyder, at der kan gå længere tid, før vi kan besvare din henvendelse, og der vil være længere sagsbehandlingstid på din ansøgning. Det betyder også, at hvis ikke du har ansøgt mere end 4 uger før dit arrangement skal afholdes, kan du ikke være sikker på, at vi når at behandle din ansøgning.

Se deadlines for indsendelse af ansøgninger til arrangementer.

Du skal ansøge digitalt

KLIK HER FOR AT ANSØGE OM TILLADELSE TIL DIT ARRANGEMENT

Få et overblik over Københavns mange parker, pladser og områder, og find det perfekte sted til dit arrangement.

Du kan ikke reservere offentlige arealer til private sammenkomster som firmaarrangementer, bryllupper, osv. eller til arrangementer med et rent kommercielt indhold.

Opkrævning af markedsleje fra kommercielle aktiviteter i parker

Hvis dit arrangement finder sted i en park eller på bestemte pladser eksempelvis Rådhuspladsen, Cirkuspladsen samt Litauens Plads og har kommerciel karakter, skal du muligvis betale leje til Københavns Kommune for at benytte stedet.

Midlertidigt takstbilag 2018 for arrangementer, stader og mobilt gadesalg (pdf) Taksterne er eksklusiv moms.

Oversigt over i hvilke tilfælde, der er krav til markedsleje (pdf)

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.