Søg tilladelse til dit arrangement

  • Oversigt over tilladelser der kan være relevante ifm. arrangementer. Læs mere på siden.
Få styr på ansøgningsprocessen, og hvilke ansøgninger du skal indsende, når du søger om tilladelse til arrangementer i Københavns Kommune.

Bidrag til bylivet under Coronakrisen/Covid-19 

Hvis du har gode idéer til at skabe liv, mødesteder og afprøve nye måder at bruge og indrette byen på i Corona-tiden, så kan du ansøge om at føre det ud i livet som et arrangement frem til 1. oktober 2020.  Du skal også ansøge om en arrangementstilladelse, hvis du ønsker at udvide dit udeserveringsareal ved din café eller restaurant.  Når du ansøger, er det vigtigt at du vælger arrangementstypen ’Covid-19 særtilladelse’.   

Hvis du ansøger om at afholde andre arrangementer i eller efter coronakrisen, skal du vælge den arrangementstype, du synes passer bedst på dit arrangement.   

Coronavirus og arrangementer

Du kan holde dig opdateret på myndighedernes vejledning og retningslinjer for arrangementer for at begrænse spredning af coronavirus på hjemmesiden: coronasmitte.dk.

Ansøg om tilladelse 

KLIK HER FOR AT ANSØGE OM TILLADELSE TIL DIT ARRANGEMENT

Få et overblik over Københavns mange parker, pladser og områder, og find det perfekte sted til dit arrangement.

Du kan ikke reservere offentlige arealer til private sammenkomster som firmaarrangementer, bryllupper, osv. eller til arrangementer med et rent kommercielt indhold.

Ansøg senest 4 uger før

Tilladelserne til arrangementer varierer i kompleksitet og sagsbehandlingstid og har derfor forskellige ansøgningsfrister. Større arrangementer har derfor også længere sagsbehandlingstid.  Det betyder, at hvis ikke du har ansøgt mere end 4 uger før dit arrangement skal afholdes, kan du ikke være sikker på, at vi når at behandle din ansøgning. Søg derfor gerne før de nævnte frister.

Se deadlines for indsendelse af ansøgninger til arrangementer.

Søg tilladelse til bannere i strøggader for 2021

Annoncering af bannere i strøggader for perioden 1. januar 2021 – 31. december 2021(PDF)

Kontakt