Søg tilladelse til dit arrangement

  • Oversigt over tilladelser der kan være relevante ifm. arrangementer. Læs mere på siden.
Få styr på ansøgningsprocessen, og hvilke ansøgninger du skal indsende, når du søger om tilladelse til arrangementer i Københavns Kommune.

Annoncering af bannere i strøggader for perioden 1.1 – 31.12.2022

Du kan nu søge om bannere i strøggader for perioden 1.1 - 31.1.2022. Frist for ansøgning er fredag den 15. oktober 2021.
 

Ansøg om tilladelse 

KLIK HER FOR AT ANSØGE OM TILLADELSE TIL DIT ARRANGEMENT

Få et overblik over Københavns mange parker, pladser og områder, og find det perfekte sted til dit arrangement.

Du kan ikke reservere offentlige arealer til private sammenkomster som firmaarrangementer, bryllupper, osv. eller til arrangementer med et rent kommercielt indhold.

Ansøg senest 4 uger før

Tilladelserne til arrangementer varierer i kompleksitet og sagsbehandlingstid og har derfor forskellige ansøgningsfrister. Større arrangementer har derfor også længere sagsbehandlingstid.  Det betyder, at hvis ikke du har ansøgt mere end 4 uger før dit arrangement skal afholdes, kan du ikke være sikker på, at vi når at behandle din ansøgning. Det gælder også ved demonstrationer, hvis der søges om opstilling, der kræver byggetilladelse. Søg derfor gerne før de nævnte frister.

Se deadlines for indsendelse af ansøgninger til arrangementer.

Coronavirus og arrangementer

Du kan holde dig opdateret på myndighedernes vejledning og retningslinjer for arrangementer for at begrænse spredning af coronavirus på hjemmesiden: coronasmitte.dk.

Kontakt