Sidste års vindere

Tre københavnske virksomheder modtog Københavns Erhvervspris 2016 den 13. juni på Københavns Rådhus.

Københavns Kommune lancerede i foråret 2016 den nye Københavns Erhvervspris, som blev overrakt til tre virksomheder, der bidrager til at gøre København til en attraktiv by og i særlig grad udmærker sig i forhold til vækst, innovation, miljø og socialt ansvar.

Vinderne af Københavns Erhvervspris 2016 blev innovationsvirksomheden INFUSER, tegnestuen SLA og servicevirksomheden KHRS. Ud over prisen er de tre vindere blevet tilbudt en plads i Københavns Erhvervsråd for en etårig periode, hvor de har mulighed for at inspirere de øvrige medlemmer i rådet og medvirke til udviklingen af Københavns erhvervspolitik.  

INFUSER
Dommerkomiteen lagde i udvælgelsen af innovationsvirksomheden Infuser vægt på, at Infuser har skabt en meget innovativ luftrensningsteknologi, som har potentiale til at forbedre luftkvaliteten ikke bare i København, men over hele verden.
 

SLA
Dommerkomiteen lagde i udvælgelsen af denne vinder vægt på, at SLA igennem de sidste 20 år har sat deres markante præg på byrummene i København. Bl.a. har SLAs arbejde med Klimakvarteret på ydre Østerbro været med til at sætte København på det internationale landkort som foregangseksempel på klimaprojekte
 

KHRS
Dommerkomiteen lagde vægt på, at Københavns Hotel og Restaurations Service, KHRS, har haft succes med at skabe arbejdspladser for personer, som er langt fra arbejdsmarkedet og samtidig har formået at skabe en stærk forretning og en mangfoldig arbejdsplads.
 

Kontakt