Samarbejdspuljen for skoler og folkeoplysende foreninger

Samarbejdspuljen støtter samarbejde mellem folkeoplysende foreninger og københavnske folkeskoler

Med udgangspunkt i folkeskolereformens idé om ”Åben Skole” kan foreningerne være med til at give skoleeleverne en mere inspirerende skoledag og styrke kvaliteten af undervisningen.

Puljen støtter samarbejde mellem folkeoplysende foreninger og københavnske folkeskoler, specialskoler, dagbehandlingsskoler og KKFO'er i Københavns Kommune.

Foreninger og skoler/KKFO'er kan i fællesskab ansøge puljen om 500 kr. pr. dobbeltlektion samt 1.000 kr. pr. forløb til forberedelse og administration. Midlerne tildeles foreningerne og giver mulighed for evt. frikøb af foreningsinstruktører, så de kan være til stede i skoletiden.

Der er 1,4 mio. kr. i puljen årligt i årene 2024-2025.

Midlerne fordeles ifølge puljens retningslinjer fire gange årligt med følgende frister:

  1. kvartal: d. 17. januar 2024
  2. kvartal: d. 13. marts 2024
  3. kvartal: d. 12. juni 2024
  4. kvartal: d. 11. september 2024

Der gives svar på ansøgning ca. 14 dage efter ansøgningsfrist. Der kan kun søges om støtte til forløb, der starter i det forestående kvartal. Forløbene må gerne fortsætte ind i det næstkommende kvartal. Dog skal forløb, der starter i 4. kvartal, også afsluttes i indeværende kalenderår (2024). 

Ansøgning foregår ved, at parterne sammen udfylder og indsender en samarbejdsaftale.

Find retningslinjer for Samarbejdspuljen og skabelon til samarbejdsaftale/ansøgningsskema her: Samarbejdspuljen for skoler og folkeoplysende foreninger | Åben Skole (kk.dk)

Ansøgninger sendes til aabenskoleportalen@buf.kk.dk

Kontakt

Camilla Graversgaard Nielsen