Du er her

Puljer rettet mod foreningslivet

Oversigt over puljer rettet mod foreningslivet

Carlsbergs Sportsfond

Har til formål at støtte dansk idræt, så flere får mulighed for at dyrke mere motion og skabe sociale relationer. Carlsberg Sportsfond lægger særlig vægt på at give bevillinger, der kommer mange til gode, f.eks. et fodboldmål, holdtrøjer, en skaterrampe o. lign.

DBU

Dansk Boldspil Union administrerer forskellige støttemidler rettet mod fodboldklubber i Danmark. Der gives blandt andet støtte til talentudvikling, rejselegater, klubudvikling, integrationsarbejde, udviklingsprojekter til gavn for dansk fodbold og meget mere.

DGI

Dansk Gymnastik og Idrætsforbund har forskellige puljer og hjælpefonde som foreninger kan søge.

DIF

Danmarks Idræts Forbund har forskellige puljer som foreninger kan søge direkte støtte fra. Desuden findes der en række støttemuligheder til specialforbundene under DIF.

DUF

Dansk Ungdoms Fællesråd fordeler tilskud til frivilligt børne- og ungdomsarbejde. Det sker dels via tipsmidlerne og dels via forskellige aftaler med ministerier.

Folkeoplysning i Københavns Kommune

Der er mulighed for foreninger at låne lokaler, søge tilskud til lederkurser, tilskud til aktiviteter med børn og unge samt en udviklingspuljen, hvis formål er at øge børn og unges deltagelse i det folkeoplysende foreningsliv.

Lokale- og Anlægsfonden

Lokale- og Anlægsfonden udvikler, støtter og rådgiver om byggeri inden for idræt, kultur og fritid. Byggerierne spænder lige fra spejderhytter til klubhuse. Og favner både lokale samlingssteder for skatere, kulturhuse og rammer om vand- og iskultur.

Team Copenhagen

Den selvejende fond Team Copenhagen yder støtte til talentudvikling for topeliteidrætsudøvere under 21 år, subeliten, holdidrætten, samlet elitesatsning i eliteklubberne, udviklings- og forskningsprojekter samt træner- og lederudvikling.

 

 

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.