Du er her

Projekt "Din Betjent"

Projektet ”Din Betjent” er et samarbejde mellem Københavns Kommune og Københavns Politi om at skabe en tryg og sikker by for alle.

På den ene side består Din Betjent af lokale betjente og på den anden side af kommunale kampagner.

Betjente med lokalkendskab

For Københavns Politi er Din Betjent en arbejdsmetode, hvor dedikerede lokale betjente vil være i tæt dialog og samarbejde med borgere og aktører i deres lokalområde. 

Du kan spørge Din Betjent til råds eller give oplysninger, som har med tryghed og sikkerhed at gøre. Du kan finde kontaktoplysningerne på Din Betjent i dit lokalområde på Københavns Politis hjemmeside.

Hvis du skal anmelde et indbrud, færdselsuheld eller lignende, skal du ringe 1 1 4.

Har du brug for akut udrykning skal du ringe 1 1 2.

Kriminalitetsforebyggende kampagner

I Sikker By-programmet samarbejder vi med politifolkene i Din Betjent om kriminalitetsforebyggende kampagner, som er udviklet på baggrund af ændringer i lovgivningen eller tendenser i kriminalitetsbilledet.

I 2018 kørte Københavns Kommune i samarbejde med Københavns Politi to Din Betjent-kampagner – ”Pickpockets love distractions” og ”Indbrudstyve elsker Åbent hus”. Du kan læse mere om de to kampagner i oversigten til højre. Også i 2019 vil Københavns Kommune og Københavns Politi i samarbejde udarbejde kampagner.

Kontakt