Du er her

Personlig rådgivning

Lav en aftale om individuel rådgivning og få sparring til udvikling af din virksomhed.

Iværksætterrådgiverne i Københavns Erhvervshus kan tilbyde dig et rådgivningsforløb, hvor du kan få hjælp til at udvikle din forretningsidé og til at udarbejde en bæredygtig model for din virksomhed. Har du brug for konkret juridisk eller økonomisk rådgivning, skal du altid kontakte en advokat, revisor eller anden fagperson, der kan hjælpe i dit konkrete tilfælde. Spørgsmål af mere generel karakter bliver besvaret på vores StartHer-kurser.

Inden dit første møde hos os, bliver du matchet med en rådgiver, som branchemæssigt og fagligt passer til dine aktuelle udfordringer. Vi giver også rådgivning og sparring til opstart, drift og vækst af socialøkonomiske virksomheder. Tilbuddet er gratis, men gælder kun borgere og virksomheder i Københavns Kommune.

Krav til personlig rådgivning

For at kunne få personlig rådgivning i Københavns Erhvervshus forventer vi, at du er godt i gang med at udarbejde en forretningsplan, og at du har kendskab til det praktiske ved at drive en virksomhed. Endvidere skal du være borger eller virksomhed med adresse i Københavns Kommune.

Når du er klar til at lave en aftale med os, skal du udfylde denne webformular, og så tager vi fat på dig: Book et uforpligtende rådgivningsmøde her 

Du kan også ringe til os på: 33 66 33 33. Eller du kan selv kontakte en rådgiver. 
Se her, hvem vi er - og hvad vi kan.  

Hjælp til dig der er nystartet 

Hvis du endnu ikke har erfaring med at drive en virksomhed, er det vores anbefaling, at du deltager i vores introduktionskursurs, som hedder StartHer

Læs også hvordan du kan blive en del af vores erhvervsmentornetværk og få gratis rådgivning og sparring af en erfaren erhvervsleder.

 

 

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.