Du er her

Meld dig som valgtilforordnet

Københavns Kommune har i forbindelse med det kommende kommunal- og regionsrådsvalg den 21. november 2017 brug for valgtilforordnede.

I løbet af oktober 2017 åbner vi for, at du kan melde dig som tilforordnet ved kommunal- og regionsrådsvalget den 21. november via et link på denne side.

Var du tilforordnet ved sidste valg (folkeafstemningen i december 2015), vil du automatisk modtage en henvendelse om at blive tilforordnet igen i løbet af oktober 2017.

Som valgtilforordnet udleverer du stemmesedler til vælgerne på valgstederne, sikrer at stemmerne kommer i valgurnerne og hjælper til med at tælle stemmerne op, når valget er slut.

Valgdagen er en ganske særlig dag, og der plejer at være en fantastisk stemning på valgstederne. Du vil få god morgenmad, frokost og aftensmad.

Københavns Kommune giver desuden en diæt på 1.245 kroner, hvis du hjælper til fra klokken 7.00 og til stemmerne er talt op. Hvis du kun er med, indtil valgstederne lukker, får du 830 kroner, og kommer du klokken 19.30 og bruger en aften på at tælle stemmerne op, får du 415 kroner. Uanset hvad du vælger, har du mulighed for at komme helt tæt på demokratiet. 

Det kan godt blive sent, før de sidste stemmer er talt op, og du får 100 kroner i timen, hvis optællingen fortsætter efter klokken 01.00, dog maks. 400 kroner i alt. 

Du skal selv være stemmeberettiget i Københavns Kommune for at være valgtilforordnet.  

Vi glæder os til at se dig.

Københavns Kommune
Kultur og Fritidsforvaltningen

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.