Du er her

Meld dig som valgtilforordnet

Københavns Kommune har i forbindelse med det kommende kommunal- og regionsrådsvalg den 21. november 2017 brug for mange valgtilforordnede.

Nu kan du melde dig som frivillig til at give demokratiet en hånd ved kommunal- og regionsrådsvalget den 21. november via nedenstående link. 

Meld dig som frivillig valgtilforordnet

Som valgtilforordnet udleverer du stemmesedler til vælgerne på valgstederne, sikrer at stemmerne kommer i valgurnerne og hjælper til med at tælle stemmerne op, når valget er slut.

Valgdagen er en ganske særlig dag, og der plejer at være en fantastisk stemning på valgstederne. Du vil få god morgenmad, frokost og aftensmad.

Københavns Kommune giver desuden en diæt på 1.245 kroner, hvis du hjælper til fra klokken 7.00 og til stemmerne er talt op.

Eller du kan møde klokken 19.30 og bruge en aften på at tælle stemmerne op og få 415 kroner. Uanset hvad du vælger, har du mulighed for at komme helt tæt på demokratiet. 

Det kan godt blive sent, før de sidste stemmer er talt op, og du får 100 kroner i timen, hvis optællingen fortsætter efter klokken 01.00, dog maks. 400 kroner i alt. 

Du skal selv være stemmeberettiget i Københavns Kommune for at være valgtilforordnet.

Hvis du meldte dig som tilforordnet via Københavns Kommunes hjemmeside ved sidste valg (folkeafstemningen i december 2015), vil du automatisk modtage en henvendelse om at blive tilforordnet igen i løbet af oktober 2017. 

Vi glæder os til at se dig.

Københavns Kommune
Kultur og Fritidsforvaltningen

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.