Meld dig som tilforordnet

Meld dig som tilforordnet ved kommunal- og regionalvalget tirsdag den 16. november 2021. Tilmeldingen åbner den 19. oktober 2021.

Tilmeldingen åbner den 19. oktober 2021 på denne side. Når tilmeldingen åbner, kan du tilmelde dig på et af de valgsteder, som har ledige pladser.

Som tilforordnet er du ude på et valgsted og hjælper til, fx kan du få til opgave at sidde ved et valgbord og modtage valgkort og udlevere stemmesedler, eller du kan få til opgave at holde øje med, at vælgerne lægger stemmesedlerne i stemmeurnerne. Hvis du kun vil deltage om aftenen, kan du melde dig som aftentæller, hvor du møder ind kl. 19.30 på valgstedet og er med indtil optællingen er slut.

Hvis du vil være tilforordnet, skal du være vælger til kommunal- og regionalvalget i Københavns Kommune. Du skal derfor bo i kommunen og fylde 18 år senest på valgdagen og have valgret. Du kan også læse mere på vores side om valgret: Valgret til kommunal- og regionalvalget 2021.

Alle tilforordnede, der er med fra kl. 07.00 og indtil optællingen er slut, får en diæt på 1.305 kr. Hvis du kun er med som aftentæller, hvor du møder kl. 19.30 på valgstedet, er diæten 435 kr. Diæten er B-indkomst og indsættes på NemKonto den 31. december 2021.