Du er her

Kvartermanager på Amagerbrogade

Har du butik på Amagerbrogade, kan du få hjælp fra vores såkaldte kvartermanager - både til ansættelser, udvidelser og tilladelser.

Kvartermanageren på Amagerbrogade arbejder for at styrke Amagerbrogades handelsliv før, under og efter dens ombygning. Målet er, at den bliver en spændende og varieret handelsgade til glæde for borgere på Amager og andre besøgende.

Kvartermanageren hjælper de erhvervsdrivende med at udnytte mulighederne som ombygningen medfører og fungerer som indgang til Københavns Kommune, hvis de lokale forretninger har planer om at udvide, ansætte eller skal søge en bestemt tilladelse.

Kvartermanageren har tre fokusområder

  1. Markedsføring og branding af gaden
  2. Ombygningsprocessen
  3. Samarbejde med udlejerne af erhvervslokaler

Fokusområderne er blevet valgt på baggrund af dialog med følgegruppen og to konsulentrapporter (se mere nedenfor under omdømmeanalyse).

Lokal følgegruppe deltager i planlægningen

En følgegruppe af engagerede lokale borger og erhvervsdrivende er med i planlægning og udførelse af aktiviteter for Amagerbrogade. Følgegruppen består af repræsentanter for:

  • Lokaludvalgene Amager Vest og Amager Øst
  • Handelsforeningen på Amagerbrogade
  • Amager Erhvervsråd
  • Udlejere af erhvervslokaler på Amagerbrogade

Alle kan være med

Er du butiksejer eller ejer erhvervslokaler på Amagerbrogade, og brænder du for en bedre strøggade? Kontakt kvartermanager Shahriar Shams Ili på: shs@erhverv.kk.dk

Følg med i aktiviteter omkring Amagerbrogade

Tjek kalender.nyamagerbrogade.dk, når du vil se de mange sjove og spændende aktiviteter for børn og voksne, som dagligt foregår på og omkring Amagerbrogade.
 
Følg os på Facebook – og se udviklingen af Amagerbrogade.
 

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.