Spørgsmål om erhverv

Københavns Erhvervshus hjælper dig med at finde nye medarbejdere, svarer på spørgsmål om erhvervsaffald, tilladelser og refusion m.m.

Vi er altid klar til at hjælpe. For at vi kan give dig den bedste service, bedes du have din virksomheds CVR-nummer klar, når du ringer til os.

Skal du ansætte en ny medarbejder, eller har du spørgsmål til en ansættelse? Vi kan hjælpe dig inden for 24 timer. Udfyld formularen, og få svar på dine spørgsmål om rekruttering. 

 

Har du spørgsmål til byggetilladelse og plantegninger

Skal du ansøge om en byggetilladelse og har brug for en plantegning, skal du kontakte Kundecentret i vores Teknik- og Miljøforvaltning i Njalsgade 13. Kontakt Kundecentret i Teknik- og Miljøforvaltningen her.

 

Tilladelser

Få en oversigt over de tilladelser du kan søge i Københavns Kommune, blandt andet parkerings-, bygge- og gravetilladelser.

Erhvervsaffald

Find information om affaldssortering som virksomhed, hvordan affaldet skal sorteres og bortskaffes samt læse om det lovpligtige erhvervsaffaldsgebyr.

Ejendomme

Læs om opførelse, renovering og tilsyn med almene boliger samt hente dokumenter om olietanke og forureningsforhold på ejendomme.

Indkøb og udbud

Se udbud og indkøb til virksomheder, der ønsker at være leverandører til Københavns Kommune og kommunens aktuelle udbud og øvrige samarbejder.

 

Skriv sikkert med os

Som kommune skal vi kommunikere sikkert for at værne om borgernes data. Digital Post er klart vores foretrukne kanal, men
når det ikke er en mulighed, bruger vi et alternativt system, Bluewhale, til at kommunikere med virksomheder om borgeres cv’er og specificerede blanketter.
Se hvordan du bruger Digital Post.
Se hvordan du bruger Bluewhale.

 

Kontakt