Spørgsmål om erhverv

Københavns Erhvervshus hjælper dig med at få de rigtige tilladelser, svare på spørgsmål om erhvervsaffald og opførelse af almene boliger mm.

Vi er altid klar til at hjælpe - for give dig den bedste service bedes du have din virksomheds CVR-nummer klar, når du ringer til os.

Har du spørgsmål om rekruttering, så udfyld formularen her - vi ringer dig op inden for 24 timer!

Har du spørgsmål til byggetilladelse og plantegninger

Skal du ansøge om en byggetilladelse og har brug for en plantegning, skal du kontakte Kundecentret i vores Teknik- og Miljøforvaltning i Njalsgade 13.

 

Tilladelser

Få en oversigt over de tilladelser du kan søge i Københavns Kommune, blandt andet parkerings-, bygge- og gravetilladelser.

Erhvervsaffald

Find information om affaldssortering som virksomhed, hvordan affaldet skal sorteres og bortskaffes samt læse om det lovpligtige erhvervsaffaldsgebyr.

Ejendomme

Læs om opførelse, renovering og tilsyn med almene boliger samt hente dokumenter om olietanke og forureningsforhold på ejendomme.

Indkøb og udbud

Se udbud og indkøb til virksomheder, der ønsker at være leverandører til Københavns Kommune og kommunens aktuelle udbud og øvrige samarbejder.

 

Skriv sikkert med os

Som kommune skal vi kommunikere sikkert for at værne om borgernes data. Digital Post er klart vores foretrukne kanal, men
når det ikke er en mulighed, bruger vi et alternativt system, Bluewhale, til at kommunikere med virksomheder om borgeres cv’er og specificerede blanketter.
Se hvordan du bruger Digital Post.
Se hvordan du bruger Bluewhale.

 

Kontakt