Du er her

Jobcenter København – Lærkevej

Vi hjælper ledige over 30 år, der har svært ved at komme i arbejde.

Har du fysiske, psykiske eller sociale udfordringer, der gør, at du har svært ved at passe et arbejde, hører du til i vores jobcenter på Lærkevej. Og det er her du kan melde dig ledig på din første ledighedsdag.

Er du derimod klar til at passe et arbejde, hører du til i vores afdeling på Gammel Køge Landevej

Den første samtale med os

Når du kommer til samtale hos os, skal vi sammen finde ud af, hvilken hjælp og støtte du har brug for, så du på længere sigt kan blive klar til at passe et job.
Vi vil blandt andet se på, om du er i målgruppen for at få ressourceforløb, et fleksjob eller en førtidspension.
Læs mere om ordningerne her

For at finde den rigtige ordning til dig, vil du få afprøvet din arbejdsevne på en arbejdsplads. Det kan være, du skal i en virksomhedspraktik eller i et såkaldt småjob, hvor du arbejder i få timer om ugen.  Du vil sideløbende få hjælp til at håndtere eventuelle sociale eller sundhedsmæssige udfordringer. Du kan også få forskellige opkvalificering-forløb inden for brancher, hvor der mangler arbejdskraft.

Mød op uden aftale

Du er velkommen i vores centerindgang, selv om du ikke har en aftale. Det kan være, du har brug for hjælp til din jobsøgning, vil benytte vores pc’ere eller skal have hjælp til en selvbetjeningsløsning. Du kan også få hjælp fra borgerservice, socialforvaltningen og ydelsesservice. Dog kan der være lidt ventetid.

 

Kontakt