Hvis din elev er udsat for social kontrol

Er du lærer eller pædagog for en elev, der udsættes for social kontrol?

Skab tillid
Har du at gøre med et ungt menneske, der er udsat for social kontrol, er det afgørende, at du skaber rammerne for en tryg dialog. Det er vigtigt, at den unge kan betro sig til dig, uden frygt for, at du deler historien med andre. Du skal derfor aldrig inddrage den unges familie i sagen, jo mindre den unge selv ønsker det.

Etnisk Konsulentteam i Københavns Kommune
Er du ansat i Københavns Kommune tilbyder Etnisk Konsulentteam gratis konsulentbistand i form af sparring, rådgivning, risikovurdering, konfliktmægling og undervisning i sager om social kontrol. De kan både rådgive dig i specifikke sager og mere generelle problemstillinger. De sparrer med dig som fagperson, så du bliver så godt som muligt klædt på til at håndtere situationen.

Kontakt 
Etnisk Konsulentteam 
Tlf. 26 77 91 98  (inden for normal kontortid) 
Mail YW46@sof.kk.dk.

Etnisk Ung
Du kan også kontakte Etnisk Ung, som tilbyder gratis, professionel sparring og rådgivning for fagpersoner, der arbejder med etniske minoritetsunge, der udsættes for kontrol eller tvang.

Kontakt
Etnisk Ung
Tlf: 70 27 76 86 ( alle hverdage kl. 9 -15)
 

RED-Safehouse
RED-Safehouse tilbyder rådgivning og kurser for fagpersoner, der arbejder med unge, som er ofre for æresrelaterede konflikter. Læs mere om Red-Safehouse’s tilbud her.

Andre spørgsmål?
Læs mere om Københavns Kommunes indsats mod social kontrol her

Har du yderligere spørgsmål til indsatsen eller kampagnen om social kontrol, kan du skrive en mail til socialkontrol@bif.kk.dk

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.