Guld værd for en lille virksomhed

Vi har fået hjælp af to omgange, og det har fungeret helt fantastisk. Jeg kan kun anbefale andre at ansætte gennem Københavns Erhvervshus.

Det begyndte egentlig ikke særlig godt, da Anette Weinreich Pillon fra Vitanova Fertilitycenter i 2014 bad jobcentret om hjælp til at ansætte en sekretær.

”De fulgte aldrig op på min henvendelse, og da jeg selv ringede tilbage, vidste de ikke, hvem der kunne hjælpe mig. Så jeg var ret afvisende, da en konsulent fra Københavns Erhvervshus kontaktede mig for et halvt år siden og fortalte om deres tilbud. Men hun pressede lidt på og fortalte mig, at der var kommet meget mere styr på kommunens erhvervsservice.”

Anette Weinreich Pillon tog i første omgang imod hjælp til at ansætte en bogholder på nedsat tid og derefter en rengøringsassistent, der endda var uddannet i at rengøre laboratorier og lignende.

”Vi har været utrolig glade for den hjælp, vi har fået. Det er en enorm stor aflastning for sådan en lille virksomhed som vores, at erhvervshuset både har fundet egnede kandidater og hjulpet os med papirarbejdet. Derudover er jeg blevet opmærksom på, at vi kan få hjælp til at ansætte en udenlandsk medarbejder, hvilket ville være helt oplagt for os.” 

Læs også om fordelene ved at rekruttere gennem Hovedstadens Rekrutteringsservice, der har sekretariat i Københavns Erhvervshus 

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.