Bliv frivillig til kultur, sport og events

Når du er frivillig på det kulturelle område, får du gode oplevelser, møder nye mennesker og hjælper samtidig byens mange aktiviteter og events med at lykkes. Læs her, hvilke muligheder du har for at være frivillig til kultur, events og foreningsliv.

Tag en barvagt eller bliv kulturskaber

Københavns mange kulturhuse og spillesteder har åbne døre for dig, der gerne vil være medskaber og give en hånd. På de større spillesteder som Amager Bio, Stairway, Råhuset eller Huset kan du være med i et fast frivilligt crew, som hjælper i baren og på scenerne. Mange kulturhuse og biblioteker inviterer også københavnere ind til at komme med idéer eller give en hånd, når der skal skabes lokal kultur. Kig forbi et af byens kulturhuse, spillesteder eller dit lokale bibliotek og forhør dig om mulighederne.  

Vær frivillig til byens events - når du har tid og lyst

Er du til festivaler og events, kan du melde dig ind i Cph Volunteers. Her kan du være med til Chokoladefestival, Cph Cooking, Post Danmark Rundt, DM i Halvmaraton, Historiske Dage og mange, mange flere spændende events. Du kommer altså rundt til Københavns store kultur- og sportsbegivenheder, som søger frivillige til at hjælpe med opgaver som fx at tage imod billetter eller være vært. Du laver en profil online og melder dig til de vagter, du har tid og lyst til. 

Hjælp børn i gang med foreningslivet

FritidsGuiderne KBH hjælper børn og unge i udsatte byområder med at komme i gang med en fritidsaktivitet. Som frivillig FritidsGuide er du brobygger til foreningslivet i København ved at følge børn og familier til fritidsaktiviteter og hjælpe med det praktiske f.eks. indmeldelse og om at søge økonomisk støtte til kontingent og udstyr.

 

Kontakt

Cph Volunteers

Rådhusstræde 13

1466 København K