Du er her

Din hverdag på CKB

Hvordan ser din hverdag ud, når du bliver tilknyttet et forløb i Center for Kompetence og Brobygning?

Dine første dage

Den første dag du skal møde i CKB, skal du ’tjekke ind’ ved receptionen. Derefter skal du deltage i et introarrangement sammen med de andre nye kursister.

De første dage i CKB er du til introduktion, her vil du blive præsenteret for de andre kursister, høre om de forskellige kurser i CKB og få en rundvisning i huset. Vi vil også høre om dine erfaringer og kompetencer, så vi sammen kan finde ud af, hvordan du kommer i mål med det, du vil.

Når din intro er slut, får du en tid hos din vejleder.

Din dagligdag

I CKB skal du deltage i flere forskellige kurser, som kan klæde dig på i forhold til at komme i uddannelse, så du på sigt kan få det arbejde, du drømmer om. Du møder hver dag i CKB, hvor du deltager i undervisning, som foregår sammen med andre, der er i samme situation som dig selv. På kurserne bliver du en del af et hold. I vil lave forskelligt gruppearbejde, og du lærer derigennem nye mennesker at kende. Du deltager i undervisning i max. 25 timer om ugen.

For at du kan nå i mål med dine ønsker til uddannelse, er det vigtigt, at du selv tager ansvar for dit forløb.  Ansvar hos os vil blandt andet sige, at du deltager aktivt.  Det er dig, der ved, hvor du gerne vil hen, og vi vil sammen med dig lægge alle kræfter i, at du får opfyldt dine drømme og ambitioner. Vi ved, at det nytter, hvis vi arbejder sammen - hver dag.

Faciliteter
I Teglværksgade nr. 31 i stuetagen finder du vores information og her kan du spørge om alt – stort som småt.  De kan nemt og hurtigt guide dig vej til rette medarbejder - bare spørg! Informationen hjælper dig også gerne i forhold til NemID og øvrige digitale løsninger og du er velkommen til at benytte dig af ckb’s computere.

Caféen, som ligger i forlængelse af informationen, er et dagligt mødested for vores kursister og her har du mulighed for at købe kolde og varme drikke, sandwich, frugt, kage m.m. Du kan også tage en gratis skål morgenmad hver dag indtil kl. 9. Caféen er åben hver dag fra kl. 8.15 til kl. 14.30.

I kantinen på 6. sal har vi udsigt udover København og her kan du vælge mellem et dejlig varmt måltid mad, salatbar eller håndmadder til fordelagtige priser. Kantinen er åben for alle hver dag ml. kl. 11.15-12.30 og du er også velkommen til at medbringe din egen mad. Rundt på etagerne er der gratis kaffe/the.

I bygning D har kursisterne indrettet et pauserum til fri afbenyttelse. Her finder du bordfodbold, storskærm, Playstation, sofaer, pc’er, køleskab og microbølgeovn

Har du spørgsmål til CKB, inden du starter?

Hvis du har brug for mere information om et forløb på CKB, så kan du ringe på: tlf. 82 56 58 00

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.