Bliv bruger af Naturværkstedet Streyf

Hvis du skal låne Naturværkstedet Streyf, skal du bestå et introduktionskursus.

Kurserne er gratis for deltagerne

Der afholdes kurser hvert forår og efterår. Ønsker du at blive streyfbruger, skal du sende en e-mail til streyf@tmf.kk.dk, indeholdende dit navn, kontaktadresse, email, tlf.nr. samt målgruppe (f.eks. navn på børnehave, skole, spejdergruppe mv). I mailen er det vigtigt, at du også kort forklarer, hvad dit formål er med at bruge naturværkstedet.

Personer, som opfylder målsætningen for brug af naturværkstedet, optages på venteliste til introduktionskurserne. Alle på ventelisten får en mail med invitation, når introduktionskurserne udbydes.

Formålet med kurserne er at blive bekendt med husreglerne, at åbne og lukke, hvordan huset efterlades og brug af stedets udstyr (herunder pejs, bålplads og alarmsystem). Desuden får du en præsentation af mulighederne for naturaktiviteter i nærområdet.

Kurset er personligt, hvilket betyder at man "kan tage det med sig" ved jobskift eller anvende det med forskellige målgrupper.

Kun personer over 18 år kan blive brugere.

Grupper med børn

De voksne har altid ansvaret for børnenes adfærd i Naturværkstedet Streyf.

Ved sygdom

Det er en forudsætning, at der under udlånet er mindst én kursusindehaver til stede. Sygdom medfører dermed aflysning, hvis ikke en anden kursusindehaver kan tage over, så det er tilrådeligt, at flere repræsentanter har kurset.

 

Kontakt