Ayad Kadhim Abbas

Ayads primære fokus er at yde rådgivning til etniske iværksættere, hvortil Ayad blandt andet snakker flydende arabisk.

Kontakt Ayad, hvis du:

  • Er ved at starte eller overvejer at starte virksomhed og har brug for at få styr på de første svære år.
  • Er etableret og har brug for sparring til at kunne vækste din virksomhed
  • Gerne vil forstå reglerne og lovgivningen for virksomheder i Danmark.
  • Hvis du vil have rådgivning og vejledning på arabisk.

Professionelt fokus:

Ayads primære fokus er at yde rådgivning til etniske iværksættere, hvortil Ayad blandt andet snakker flydende arabisk. For nye iværksætter fokuseres meget af Ayads rådgivning på at sikre sig at du får lavet en solid plan for de første skridt og en økonomi der kan hænge sammen. Ayad rådgiver derudover mange etablerede etniske

En stor del af Ayads rådgivning fungerer også som et bindeled til resten af Københavns Kommune. Du kan derfor nøjes med at henvende dig ét sted for at få de nødvendige værktøjer, tilladelser, ansøgningsskemaer og bevillinger hos Københavns Kommune.

Hvad får du ud af et møde med Ayad?

For etablerede iværksættere prioriterer Ayad ofte at rådgivningen sker på jeres virksomhedsadresse for bedre at kunne forstå præcis jeres situation. I mødet med Ayad får du bedre kendskab til det danske offentlige system og regler samt konkret sparring på udfordringer du måtte sidde med som iværksætter.

Ayad tilbyder samtidig også rådgivning til personer der overvejer at starte virksomhed. Hvis du overvejer at starte kan du dermed trække på Ayads mangeårige personlige erfaring som selvstændig erhvervsdrivende, men også det store netværk han har etableret gennem sine 12 års erfaring med rådgivning til etniske iværksættere.

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.