Arrangementer i Erhvervshuset

Læs mere om arrangementer for iværksættere og virksomheder i Erhvervshuset.

Find din nye medarbejder med jobspeed

Hver onsdag kl. 8.30 til 10.00 afholder Københavns Erhvervshus Jobspeed i Nyropsgade 1(kantinen), 1602 Kbh V, hvor interesserede kandidater kan se ledige stillinger formidlet gennem Erhvervshuset og få viden og sparring omkring jobsøgning og de konkrete jobåbninger med Erhvervshusets virksomhedskonsulenter.

Har din virksomhed et større rekrutteringsbehov, har du mulighed for at komme og fortælle om jeres ledige stillinger. Du kan også tale med interesserede kandidater til arrangementet.

Vi har ledige kandidater inden for de fleste brancher – og nye kommer til hele tiden. Så der er gode chancer for at finde en kandidat, der matcher netop de kompetencer I efterspørger. Arrangementet plejer at være velbesøgt med 150-200 kandidater hver uge.

Kontakt erhvervskonsulent Mads Elling me@erhverv.kk.dk el tlf. 2977 5064 og hør hvad vi kan tilbyde netop din virksomhed.

Iværksætterkurser og personlig rådgivning

Skal du starte virksomhed i Københavns kommune og på Frederiksberg, kan vi hjælpe dig godt på vej. Vi udbyder en lang række gratis kurser til iværksættere og nystartede virksomheder. Find mere information om vores kurser.

Når du har styr på den basale viden, har du desuden mulighed for et individuelt rådgivningsforløb med en af vores iværksætterådgivere. Læs mere om vores tilbud om individuel rådgivning.

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.